När man får en riktig käftsmäll

av Home2Tiny
Tack och lov 
har jag för det mesta bara träffat kunniga, empatiska och trevliga människor inom vården sedan jag blev sjuk, men då och då korsas den vägen av någon inte lika vänligt inställd människa, någon som misstror, någon som ifrågasätter och någon som får en att sjunka så djupt att man nästan börjar tappa tilltron på det mesta.
Igår fick jag tyvärr vara med om sådan upplevelse, jag kände mig så kränkt och ledsen, efter ett samtal med en läkare att allt bara brast.
För mig som har kämpat varje dag i över tio år, tar bromsmedicin, provat alla tablettcocktails som finns, gått på all alternativmedicin som man kan uppbringa, genomlidit ryggmärgsprover, åkt in och ut på mr-röntgen och till och med genomgått en fruktansvärd operation, får höra att man inte gjort tillräckligt är som att få en riktigt käftsmäll och man faller, man faller handlöst.
Jag tror eller snarare jag vet att det omöjligt finns något i denna värld jag inte provat, för att bli av med de nervsmärtor jag dagligen lever med och skulle det finnas, för jösse namn bara ge mig det, för jag vill verkligen inte förlora livet som jag gör dagligen om jag kan vara smärtfri och leva livet fullt ut.
Nu hade såklart läkaren inget konkret förslag på någon mirakelmedicin och vad han egentligen ville med sitt handlade mot mig vet jag inte men han fick mig att känna mig liten så jävla liten…….Mitt i detta kaos av tårar och förvirring kom bästa vännen. Hon kom med blommor och en stor, varm famn, hon lyssnade, kramade och tröstade och hon fick mig på fötter igen.
Fast gårdagen var en riktig skitdag påminde den mig om hur viktigt det är med familj och vänner, de som finns där när man faller, de som tar emot med öppna armar och inte tillåter att smällen bli så hård.
De som torkar tårarna och säger att nu tar vi den här fighten tillsammans, de som aldrig ger upp och de som ger en styrka att kämpa vidare, utan dem hade jag inte orkat.
Såklart är jag fortfarande både ledsen och arg men jag måste lägga det bakom mig och se framåt istället, inte smärtfri men med ett stort jävlaranamma och det lever man länge på…….

Recept på godaste chokladbollarna hittar du här

Ta hand om er vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

67 kommentarer

Eva Lundberg 26 februari, 2014 - 09:03

Usch och fy så arg jag blir, när jag läser om hur du behandlades!!! Stor Kram till dig och din goa kompis. /Eva, Tinibelli

Svar
Melody and M.E 26 februari, 2014 - 09:15

Kära Tina! Jag tycker att du som är så himla bra på att sätta ord på dina känslor, ska sätta dig ner och skriva ett brev till den där doktorn och berätta precis så som du gör här.
Alla läkare är inte empatiska och de kan behöva få höra hur en patient upplever deras handlande. Det kan ge honom en tankeställare och kanske kan det leda till att någon
annan slipper uppleva det du fick. Dessutom kommer det att kännas bra för dig själv att du gjort det. Ingen ska behöva ta emot käftsmällar inom vården.
Styrkekramar till dig!
M.E

Svar
Njut Av Livets Goda Ting 26 februari, 2014 - 09:17

Herregud säger jag bara…
Men låt dig inte slås ner av en okänslig typ som detta, som du skriver, du har familj och vänner och hoppet…
Får jag fråga vad det är för sjukdom du har utan att vara för påflugen… Min man har kraftig ledgångsreumatism sen många år och har efter alla år som försökskanin av olika läkemedel hittat någorlunda rätt iallafall, han har ont men orkar jobba. Det jobbigaste av allt var när han mådde så dåligt och hade så ont att det satte sig mentalt… Han blev både deprimerad och på allmänt dåligt humör och det är ju jättejobbigt för hela familjen… men nu mår han faktiskt bättre än på länge…
Men vi har också stött på läkare som din…. Fy alltså..
Varma kramar från mig..
Jessica

Svar
Ann-Sofie 26 februari, 2014 - 09:22

Usch för sådana läkare! En stor kram till dig ♥

Svar
Vardag och flärd 26 februari, 2014 - 09:26

När man träffar fel person i vården blir benen undansparkade och det är hemskt, jag förstår hur det känns. Men gå vidare – med hjälp av din fina familj och dina fina vänner!
Kramar Eva

Svar
Fru Eriksson 26 februari, 2014 - 09:32

Men..vännen då så ledsen jag blir 🙁
Har genomgått liknande & förstår verkligen hur du känner…Tyvärr finns dessa s.k "Rötägg" överallt så'n otur att du råkat ut för en,det gör mig ont slka du veta/Kramar om

~ Riktigt vacker blombukett & fin vän ~

Svar
kakaobonan67 26 februari, 2014 - 09:34

Fy faan för såna läkare! Tur att du har din fina familj och vänner som gör att du landar någorlunda mjukt. Hur kan man ens haspla ur sig nåt liknande. Precis som om värk och smärta är det man önskar bara för att få vara hemma då eller…?! Fy säger jag bara!
Hoppas du kryar på dig så du kan njuta lite av livet igen!
Kramar Pia

Svar
Queen of Kammebornia 26 februari, 2014 - 09:38

Jag känner igen de där käftsmällarna. Och de underbara vännerna som är oumbärliga! Jag skickar varma stora kramar i mängd! Du är bra!
Jag skrev om smörboken häromdagen om du är intresserad 🙂 http://www.kammebornia.se/smor/

Svar
Dagar av lycka 26 februari, 2014 - 09:41

Fy tusan för sådana människor. Tyvärr träffar man på sådana lite då och då… Människor som sänker andra på det sättet ger jag inte mycket för. Men i stunden är det tyvärr inte så lätt att hålla distans till dem och den goja de vräker ur sig…

Stor varm kram

/Anna

Svar
Catarina Alexandersson 26 februari, 2014 - 09:45

Tror jag precis bet sönder hela jävla käken, GAAAH, så förbannad man blir!!

Har oxå blivit väldigt illa behandlad av en gubbfan som menade på att jag jag var en hypokondriker som hade sökt så många gånger för mina smärtor och besvär. Och detta under tiden jag sitter med hela härligheten i vädret med hans fingrar uppkörda! Ursäkta detaljerna men jag hade god lust att sparka in nyllet på honom. Och vad hittade han då? Jo något som ledde till operation och tuffa behandlingar på IVF-kliniken. Smidig gubbe, verkligen..

Fast du handlar det inte om mig, ursäkta, blev bara så påmind.

Blir jätteledsen för din skull, helt fruktansvärt att bli illa behandlad av de som man tror man kan lita på och få hjälp av. Snacka om förtvivlad, maktlöshet och kränkning.
Hoppas du kan ta nya tag och att du träffar rätt personer i fortsättnigen.

Största varma kramen till dig, underbara du.
Catta

Svar
Helena N 26 februari, 2014 - 09:57

Inte så genomtänkt av mig att läsa ditt inlägg " in public", då jag redan vid överskriften anade oråd, för oj vad jag började böla. Vilken jävla läkare rent ut sagt! Grrrr 🙁
Måtte du aldrig stöta på en sån igen, lider du inte nog!
Varmaste kramen till dig finaste Tina!
/Helena N

Svar
Helenas enkla vardag 26 februari, 2014 - 09:58

Fy för sådana läkare, de borde inte få prata med patienter. Smärta syns inte alltid utanpå, det borde dom veta. Tur att du har en fin vän som kom med en vacker blombukett och bara fanns hos dig en stund.
Kramar i massor.
Helena

Svar
Sallys hus 26 februari, 2014 - 10:03

Men lilla lilla hjärtat!
det kommer tårar i mina ögon när jag läser…
Det är så himla konstigt att det ens får förekomma den typen av läkare. de arbetar ju med människor..då ska de väl för 17 kunna prata med dem som man gör till människor.
Jag tycker du ska anmäla den läkaren. Så där får det inte gå till!
Vilken tur att vännen fanns där och fångade upp och jag håller med dig.. det är sååå viktigt att ha nära o kära runt omkring som stötar o finns där.
Upp med hakan och sträck på dig! Du vet ju!
Du är en underbar människa så du får fortsätta hämta din kraft där hos dig själv!
Jag önskar jag bodde nära så jag fick kramas en stund nu!
Underbara blommor och självklart likaljuvliga bilder här hos dig!
Hoppas din dag i dag blir bra!
Kram Katarina

Svar
Razzy 26 februari, 2014 - 10:11

Tänk att det då alltid ska finnas praktärslen över allt 🙁 Usch hade jag varit i närheten hade jag gett dig en stor kram jag med även fast vi inte känner varandra!!

Hoppas du får många varma kramar idag med så att du orkar ta fram din "jävlaranamma" igen.

Många Kramar Eva

Svar
Ekenäsliv 26 februari, 2014 - 10:14

Söta fina Tina!!
Du är en sån kämpe ska du veta, tappa inte tron på dig själv.
Men ack, jag känner igen det du skriver… Att inte bli trodd mitt i allt kaos man upplever.
Och tänk, då finns de där. Fallskärmarna som fångar upp en varsamt och ger den där värmen som är så livsnödvändig.
Jag jobbar just nu i ett projekt med landstinget här i Kalmar län som heter "Varje dag lite bättre". En del i detta är att ta vara på och ta del av patienters och närståendes erfarenheter för att göra vården bättre.
Det är det här man måste jobba på. så här FÅR det inte gå till.
Min största önskan är att jag får jobba med detta.
Att mina erfarenheter som patient kan hjälpa vården att bli bättre.
För jag vill finnas och ta utveckligen framåt. Göra vården bättre och framförallt humanare.
För det jag tänker på med är de som ingen har. De behöver också någon.

Kära kära Tina. Skickar varma varma kramar till dig och du ska veta att jag tror på dig!!!
Va rädd om dig!
Kraaaaaaaaamar Anna

Svar
Hannis 26 februari, 2014 - 10:31

Jäkla skitläkare! Jag skulle kunna nysta till den doktorn…Inte för att det hjälper men om man inte har förståelse så ska man inte jobba inom sjukvården!

Och du min sköna pingla, borsta av dig den läkaren. Du kämpar och står i hela tiden.
Du gör allt du kan. Och trots all smärta så ser du på livet med ljus.
Du är en fighter, det kommer man långt med.
Kram Hannis

Svar
Petra Nymans Dagbok 26 februari, 2014 - 10:48

Skulle rekommendera honom att byta jobb! Grr… Fy vad ledsen man blir! Men trösta dig med att han nog hade en "bad hari day" låt inte det ta din energi finaste Tina! Du är helt otrolig med din positiva energi du sprider omkring dig! Härligt med fina vänner! <3 Bamsekramar till er!

Svar
Bodil Morse 26 februari, 2014 - 11:07

Så trist med en sån dum kommentar, menade han verkligen det så? I så fall kanske du skall se till att få en annan läkare.
Tur att du har fina, omtänksamma vänner och familj runt omkring dig som finns där när du behöver dem, det är guld värt.
Må bättre!
Kram Bodil.

Svar
Milla 26 februari, 2014 - 11:08

Tina, du är en sann kämpare – med bakslag. Det är bara att instämma i allas föregående bifall – finns så mycket man vill säga men jag använder inte så många ord utan blåser ett ordlöst "kram" via cybervärlden ned till dig…. Du har de finaste vänner och familj!

Svar
Anette Ryan 26 februari, 2014 - 11:20

Fan vad ska man säga!?
Vissa människor är bara olämpade att hantera /möta andra människor, det bara är så. Helst skulle de inte ens få jobba där det finns människor. Förstår hur arg och tilltuffsad du känner dig. Tror vi alla har mött dessa doktorer någon gång i livet. Det är väll egentligen värs just med att de är doktorer för de ska ju hjälpa en och lyssna till en. För man är ju så himla utlämnad i en sådan situation. Träffade en "sånn" en gång för länge sedan. Han skulle operera mig ett par veckor senare. När jag prata med honom så var han så fruktansvärt nonchalant att jag kom ut i tårar från det mötet och systern som sedan tog hand om mig trösta och sa att jag var i goda händer för han var den bästa kirurgen, men hon lade till att han kanske inte var så bra på att ta människor. Vad svarar man på sånt!
Instämmer dock med Melody här ovan att skriv ett brev om du orkar och tala om hur illa behandlad du kände dig.
Kram Anette

Svar
No34 26 februari, 2014 - 11:46

Den läkaren visste precis hur man sparkar undan fötterna för en patient. Så oförskämt taktlöst…. 🙁 Förmodligen ser du för pigg och fräsch ut för att ha så ont…Grrr. Läkaren kanske det hade varit bättre om du suttit med otvättat hår omålad och i för stora gråa joggingbyxor med hängknän på… Kräv en annan läkare nästa besök!!!
Sträck på ryggen bästa Tina, för du är verkligen en kämpe!!!
Stor varm onsdagskram från Kate

Svar
Stina I Söder 26 februari, 2014 - 12:56

Så tråkigt att höra! Stor kram till dig och hoppas att du inte behöver genomlida ett sådant besök igen. Kram Stina

Svar
Ninelin 26 februari, 2014 - 12:59

Det finns många skitstövlar inom vården tyvärr. Har mött en hel del. Men så finns de några guldkorn också. . .

Kram N

Svar
Lena 26 februari, 2014 - 13:05

Jag blir så ledsen och arg när jag hör sånt där. Vissa människor har ju hamnat såååå fel i yrkeslivet. Skönt att vännen fanns där och fick dig på fötter och skönt att du har en inre styrka.

Varma kramar
Lena

Svar
Bittan 26 februari, 2014 - 13:11

Så onödigt dumt , okänsligt ,taktlöst handlande av pantad läkare på fel plats …….hoppas han får smaka på sin egen "medicin ". Stor kram till dej . Bittan

Svar
Bakom dörr nr. 11 26 februari, 2014 - 13:28

Blir så arg och ledsen när jag läser detta, så klantig och okänslig läkare.
Skönt att höra att du har en fin vän som tog hand om dig, mitt i allt det tråkiga.

Ta hand om dig !
Kram Pia

Svar
Annika Soulcityguide 26 februari, 2014 - 13:47

Sådana dagar så är det härligt med bästa vänner, blommor och choklad!
KRAM <3

Svar
HönaPöna 26 februari, 2014 - 13:50

vilken ljuvlig bukett… härligt med vänner, och så hoppas jag på att det var sista gången du behövde möta en sådan läkare!
Ta hand om dej!

Svar
Villa Freja 26 februari, 2014 - 13:59

Tack och lov för fina vänner. Såna läkare (eller människor) vill man absolut inte möta. Stor varm kram.

Svar
svart vitt och rött 26 februari, 2014 - 14:07

Fy för sådana läkare!! Jäkla människor! Härligt med en god vän och en bukett blommor som piggar upp lite i alla fall…

Svar
barnlivetsefteratt 26 februari, 2014 - 14:14

All styrka till dig Tina .
Mitt i allt så är det nära och kära som lyfter , kämpar sida vid sida och är ljusglimtarna i mörkret .
Du gjorde min dag idag mitt i ditt egna så lyfte du mig , inspirerade och gav nya krafter att finnas där sida vid sida.
Stor kram.

Svar
Sabelhagens Olivlund 26 februari, 2014 - 14:15

Å så ledsen jag blir! Hjärtlösa människa till läkare, att man ska behöva stå ut med sådant mitt i allt. Jag blir så upprörd när jag läser. Vilken tur att du har fina vännen som tog hand om dig och ni klarade dagen tillsammans.
Stor kram från Maria

Svar
Villa Ell 26 februari, 2014 - 14:50

Usch… Vilken sätt att bli behandlad på, nä absolut inte ok! Hoppas era vägar inte korsas igen… Blir så varm i hela kroppen att läsa om din fina vän, håll hårt i henne! Ljuvlig bukett!
Ta hand om dig!

Stor kram Sandra

Svar
Helén i Vilrummet 26 februari, 2014 - 14:53

Ja, vad kan man säga… Det är bara synd att såna käftsmällar träffar fel personer. Jag håller med Melody & M.E. om att du ska skriva av dig i ett brev. För kanske kan du ge en tankeställare tillbaka till läkaren, att har han gjort allt han kan…
Många många kramar till dig!
Helén

Svar
Lindas plats 26 februari, 2014 - 14:58

Så himla dåligt, jag jobbar ju inom vården själv och jag förundras ibland över hur vissa människor bemöter andra och inte respekterar och lyssnar på folk, det är förskräckligt och jag kan tycka att dessa människor som tappat intresset för att vårda och ge stöd och bara tycker det är tråkigt att gå till jobbet, de borde söka sig till något annat jobb där de inte behöver bemöta människor alls. För vad är det för vård att vara otrevlig och inte lyssna på dessa stackars sjuka människor som behöver hjälp, nej kan man inte det då är det dags att byta jobb.
Hoppas att du har en bättre dag idag
Många kram Linda

Svar
Erika 26 februari, 2014 - 15:08

Inte ok att bli behandlad så där! Härlig vän du har som tog dig igenom dagen. Många kramar…och de där chokladbollarna ser smaskiga ut 😉

Svar
Malin 26 februari, 2014 - 15:53

Men uh så hemskt, vilken idiot!
Man hör så mycket illa om sjukvården och tyvärr är nog det mesta sant. Min största rädsla är bannemig att hamna där, för jag hade inte känt mig trygg överhuvudtaget.
Jag förstår mig inte på din läkares attityd med tanke på hur länge du har kämpat med detta och hur mycket du har gjort..?! Verkligen märkligt. Men vissa människor är det inte löt att ens försöka förstå sig på. Alla är inte socialt kompetenta..;)

Hoppas du mår bättre idag. Lägg besöket bakom dig och se till att aldrig mer få gå till samma läkare! Förstår att det är svårt att lägga det bakom sig när man blir så ledsen och arg…

(haha det blev en hel uppsats detta;)
Styrkekramar!

Svar
Le petit jardin 26 februari, 2014 - 15:54

Man blir så ledsen, förbannad och allt när man blir misstrodd. För man vill ju bara ha den hjälp man behöver. Skönt att du har en fin vän som dämpar smällen

Kram Kajsa

Svar
Enkel stil 26 februari, 2014 - 16:30

Trist när man råkar ut för dessa personer, när man som mest behöver höra positiva saker. Skönt att ha en så god vän som vet när man behöver tröst. Ta hand om dig. Kram Anita

Svar
Enkel stil 26 februari, 2014 - 16:33

Det var en sak jag glömde. Jag såg att Helena tyckte att du skulle skriva en kokbok med alla dina godsaker och fina bilder. Stöttar detta helhjärtat. Det kommer att bli en storsäljare. Kram

Svar
Cicci H 26 februari, 2014 - 18:15

Ibland träffar man människor som inte är på rätt plats… Min mamma som var sjuk och insatt (krävde få läsa journaler och se röntgenbilder osv = besvärlig) sa alltid att man måste vara lite frisk för att orka vara sjuk… Styrkekram

Svar
Ninni 26 februari, 2014 - 18:40

Du som är en sådan fantastisk kämpe varje dag och till och med orkar förgylla vår vardag med fina bilder, tankar och funderingar. Underligt hur denne läkare funderade då han/hon valde yrke. Det borde väl finnas något mer lämpligt som inte har med människor att göra…
Tur att du har familj och vänner som kan ge kraften tillbaka. Kram / Ninni ♥

Svar
Annika 26 februari, 2014 - 18:56

Vissa borde inte få vara läkare. Och ibland önskar man att de fått prova på det du går igenom innan de uttalar sig. Vilken tur att din vän kom och tröstade dig. Du är stark ska du veta. Kram Annika

Svar
åse 26 februari, 2014 - 19:00

Kram till dig vännen <3

Svar
Anonym 26 februari, 2014 - 19:09

Vilken skitdoktor…..Snälla försök tänka att den personen är fattig i anden. Ställ dig över det där. Jag hejar på dig. Tack snälla för din pepp till mig inne hos mig. Kram fina du…
http://happyvardag.se/2014/02/26/bornelings-se/

Svar
Hilde 26 februari, 2014 - 19:20

Men fy fan vilket beteende. Den där läkarn måste vara trött på sitt jobb, helt klart. Att bara häva ur sig något sådant utan att komma med förslag på vad du kan göra är helt sanslöst. Men stå ut, det finns bättre läkare än så.
Kram på dig fina!

Svar
The Place To Be 26 februari, 2014 - 19:23

Usch vad trist! Tyvärr har jag egen erfarenhet av detta bemötande – och man känner sig som en blöt fläck. Ibland undrar man varför en del väljer att bli läkare när de inte vill arbeta med människor. De ser en bara som något kliniskt problem som ska bort från deras lista…
Tur att du har en sån fin vän! Kan inte ens i min vildaste fantasi förstå det du går igenom. Jag önskar att jag kunde göra något!
Vill i alla fall skicka en stor varm kram!
Malin

Svar
Madame Edith 26 februari, 2014 - 19:29

Skickar dig världens största kram ♥ ♥ ♥

Svar
Ting 26 februari, 2014 - 19:31

Men åh sötnos! En stor kram till dig!

Svar
AnnLouise 26 februari, 2014 - 19:32

Usch, tänk vad liten man känner sig inför många läkare…..

Stor Kram <3

Svar
svägerskan 26 februari, 2014 - 19:40

Jag blir så ledsen och arg över att någon som man söker hjälp o stöd hos när man inte mår bra bemöter dig så bedrövligt oempatiskt!!! Vet ju hur du kämpar med det onda. Låt inte denna idiots ord komma innanför ditt skinn och bygga bo i ditt huvud, vännen min! Du och jag vet att du gör o har gjort allt som står i din makt för att må så bra som möjligt! Vi finns här min vän! Bamsekram från svägerskan

Svar
Jeanette 26 februari, 2014 - 19:44

Usch och fy för att bli behandlad så, tyvärr finns det riktiga rötägg som jobbar inom sjukvården… Senast för några veckor sedan sa jag till en utav våra läkare som inte var schysst mot en patient!
Hoppas ändå att de positiva mötena du haft med sjukvården väger över och att du snart kan lägga detta tillfället bakom dig och gå vidare på bästa sätt.
Stora kramar <3

Svar
FJÄDERNEJLIKAN 26 februari, 2014 - 19:58

Åhhh…..en Jättekram ♥. Kramizz Laila

Svar
Lingonberrie 26 februari, 2014 - 20:08

<3<3<3
kramar

Svar
Anonym 26 februari, 2014 - 20:41

Fy en sån människa borde inte få titulera sig läkare lika viktig som kunskap är empatin för andra människor lika viktig, skickar en stor styrkekram och önskar att det får dig att må lite bättre . Kram Maria

Svar
hemma hos lilla mej 26 februari, 2014 - 21:01

Sänder dej massor av kramar Rita

Svar
Mamma C 26 februari, 2014 - 21:22

Ja, sorgligt nog så finns det megapuckon till läkare också. Men du är en megakämpe ända ut i fingertopparna.
Kramis Mamma C

Svar
PIAZZAN 26 februari, 2014 - 22:15

Så fint med vänner och familj i de där stunderna och Tina se till att försöka byta läkare …ingen ide att ödsla energi, tankar och tårar på en sån där .Det finns bättre därute .

STOR KRAM och ska vi inte se till och börja spåna på en träff framåt våren med "bloggtjejerna" / Pernilla

Svar
Therese 26 februari, 2014 - 22:29

Men fy så tråkigt att bli behandlad så. Vad arg och ledsen jag blir. Men vad skönt att du har så fin vän som fanns där för dig.
Massa kramar

Svar
piccole cose 26 februari, 2014 - 23:04

Fina, fina Tina! Jag ryser när jag läser ditt inlägg. Fy sjutton vilken idiot. Hur har man mage att säga något sådant?! Det påminner mig om en händelse som min bästa kompis råkade ut för med sin dotter när hennes blindtarm brast. Hon blev hunsad hit och dit av 1177 och vårdcentral innan hon slutligen hamnade på akuten, där läkaren utbrast: "Varför kom du inte tidigare? Din dotter hade kunnat dö." De övervägde att anmäla händelsen men orkade inte mitt i allt elände. SÅ fruktansvärt när de som ska hjälpa istället stjälper.
Kram på dig!
/Rebecca

Svar
Susjos 27 februari, 2014 - 02:30

Bedrövligt! Jag skäms å vårdens vägnar!
Varm Kram ♥

Svar
Hemma på Sjuan 27 februari, 2014 - 05:56

Men vännen! Att det inte räcker med striden mot värken utan att du ska behöva strida mot läkare oxå… Men jag känner återigen igen detta med min mamma!
Vackra blommor och fin vän, hoppas det blev en bättre kväll för dig, kram Suss

Svar
Eva 27 februari, 2014 - 07:45

Men usch vad hemskt kan känna igen mig lite i det du skriver …men hoppas du får bukt med det o står på dig 🙂 skönt med en vän ha det gott fina du kramen

Svar
Hanna 27 februari, 2014 - 10:19

Usch och fy. Det är så tråkigt när man får höra sånt.
Men det är tur att du har så underbara vänner och familj. Blommorna är helt fantastiska! Kika in hos Camilla på Lilla Torgs Blommor om du har vägarna förbi Lilla Torg någon gång. Där finns supermycket fint 🙂
Kram Hanna

Svar
Life´s Silverlining and I 28 februari, 2014 - 20:04

Stor varm kram! Har varit med om det själv. Ang nervsmärtor jobbade jag tidigare med neurontin (lyrica) som var det bästa på nervsmärtor. jag antar att du har provat det? <3

Svar
pillan 1 mars, 2014 - 17:58

Har varit lite "out of cyber" de senaste dagarna så jag läder ikapp nu… usch vad ledsen jag blir av att läsa att du blivit så illa behandlad!!! Varför…. vad tjänar det till att bli "arg" på sin patient :/
Stor kram till dig finaste, Kram P

Svar
Hovkonditorn 3 mars, 2014 - 19:03

Varm kram till dig!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »