Doften av nyklippt gräs och nya krukor i trädgården

av Home2Tiny
Bergs Potterkruka

Nu har de kommit…

Första gänget av de krukor jag beställde…de från Bergs Potter som jag skrev om HÄR

De kommer bli så galet fina i vår trädgård och jag är så glad att jag till slut bestämde mig för dem.

Visst det kommer att ta ett tag innan jag fyllt upp varje hörn i trädgården av dem, de är ju inga billiga historier….men å andra sidan är de värda att vänta på så det får ta den tiden det tar…..

Än har jag inte placerat ut dem i trädgården, utan de har mellanlandat här, i källaren.

Vill inte att de ska blåsa bort och kraschas sönder, nope, så de får snällt vänta inne tills de här jädrans vindarna har lagt sig….

Har också börjat köpa på mig diverse kryddor, blommor och växter som också ska få flytta ut så småningom, börjar bli ett riktigt växthus där nere….

Egentligen är jag inget pelargonfan direkt…..men den här var så maffig och så förälskade jag mig i färgen på blommorna en smula.
Sen köpte jag en chokladmynta, har ni testat den? Doftar helt fantastiskt och det ska bli kul att plantera den ute och sen kunna använda kryddan i diverse bakverk.

Så…. ett steg framåt i min nya värld av blommor och blader, en värld som jag är minst sagt lite vilsen i.

Men jag googlar och försöker läsa på, sen måste jag såklart köra fingrarna i jorden för att riktigt få grepp om det hela.
Och jag lär göra misstag, en hel del…men som den kloka sa
“det är av våra misstag vi lär oss” så…….

Nu hoppas jag på en dag i trädgården, om inte annat måste gräset klippas, doften av nyklippt gräs idag, det ni…..

Ha en underbar dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

5 kommentarer

Mamma C 14 april, 2018 - 07:52

Här är sällan man känner doften av nyklippt gräs. Möjligtvis nu i början på året, sedan är allt sönderbränt. Inte många som har riktigt gräs i sina trädgårdar heller. Chokladmynta måste jag kolla om jag kan hitta här nere. Vanlig mynta har jag redan. Ha en fin lördag.
Kram Carin

Svar
Carina 14 april, 2018 - 09:45

Chokladmynta?! Det måste jag kolla upp. Har aldrig hört tagas om. Däremot hade jag en chokladblomma en gång. Jättevacker och med en svag doft av choklad. Men jag lyckades inte så bra med den. Krukorna ser ju helt underbara ut! Grått, svart och vitt är nog mina favvofärger börjar jag nog förstå nu 😀 Ser i min garderob och på andra saker i mitt lilla hem.
Ha en fin lördag <3
Kram

Svar
Home2Tiny 15 april, 2018 - 09:54

Nej jag blev själv förvånad över kryddan, ska bli spännande att prova i diverse efterrätter och bakverk. Svart, vitt, grått och rosa är mina färger och japp de finns en hel del av dem i vårt hem. ha en fin dag. Kram Tina

Svar
Monika 14 april, 2018 - 14:28

Så fina de där krukorna, kommer att bli underbart i din trädgård. Här är det ett tag kvar innan gräset ska klippas. Pelargonen var verkligen både maffig och vacker, själv älskar jag pelargoner. Har köpt två nya idag och har även övervintrade.
Kram Monika

Svar
Home2Tiny 15 april, 2018 - 09:55

Är så himla nöjd med krukorna och ska snart köpa fler…. Ska snart plocka ut olivträden här hemma, de är verkligen mina favoriter. ha en fin dag. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »