Plocka fram din jeanskjol eller klicka hem en ny

av Home2Tiny

Har du fått vårkänslor?
Nog tycker jag att det spritter i kroppen och det är bra nära att jag slänger både strumpor och skor och galopperar som en unghäst upp på en kulle och skriker våååååååår!
Jamen det hade väl varit en syn för grannarna.
En och annan hade nog satt kaffet i vrångstrupen om det sett mig där på morgonkvisten komma springandes lika graciös som en flodhäst, med något vilt i blicken, morgonrufs i håret, barfota fast frosten ligger som en ridå på gräsmattan och samtidigt vrålar ut vååååår!

Nope, något sådant trauma ska jag bespara både dem och mig själv, är rädd för att vi alla hade fått men för livet efter en sådan upplevelse.


Även om jag inte riktigt än har slängt strumpor och skor är det bra att vara ett steg före och klicka hem kläder som passar till sommaren och solkyssta ben.

Bland annat har den här jeanskjolen hittat hem till mig, en favorit under vår och sommaren, ja även till vintern, men då tillsammans med tjocka strumpor och det är just dem jag vill gömma långt in i en byrålåda och inte se på ett bra tag framöver.


Så istället tänker vi sol, värme, ljumna vindar och bara ben.
Jeanskjol matchat med en vit skjorta är både snyggt och klassiskt. Skjortan får gärna vara någon storlek större och lite sådär nonchigt instoppad i kjolen. Lägg till ett gäng blaffiga armband, ett skärp och klackisar och du är redo för en dag på jobbet eller en trevlig after work.


När du vill ha en mer skön och avslappnad stil, matcha jeanskjolen med en tunika och boots, alltid lika bekvämt att ha på sig.

Kjolen jag har på mig (storl 34) hittar du HÄR  men eftersom där var dåligt med storlekar hittar du fler jeanskjolar HÄR

Hoppas du blev inspirerad att antingen plocka fram din jeanskjol ur garderoben eller klicka hem en ny.

Ha den bästa dagen vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

13 kommentarer

Ekenäsliv 12 mars, 2015 - 08:54

Men hur snygg är inte du!!!
Jag som hängde ner min i loppishörnan… Sa till mamma, jag är för gammal för kortkort, ha ha ha.. Men du ser ju så sofistikerad ut så då kanske jag med kan???
Kraaaaaam Anna

Svar
Channal 12 mars, 2015 - 09:29

Klart jag har vårkänslor och ännu mer blir det när jag ser hur vårfräsch du är Tina! Dags att plocka fram Mina jeanskjolar! Klassiskt, blir aldrig omodernt. Ett bra köp!

Kram Anna

Svar
Razzy 12 mars, 2015 - 11:39

Jättesnyggt 🙂 gillar den vita skjortan ihop med kjolen, ska nog sno den iden till min Jeanskjol.. Hoppas du har en skön Torsdag.

Kram Eva

Svar
Annika 12 mars, 2015 - 12:37

Superfint!! Och du är snygg som alltid. kram Annika

Svar
Hanna 12 mars, 2015 - 14:20

Nu påminde du mig om en jeanskjol som jag hade förut. Måste leta upp den, hoppas iallafall att jag har kvar den. Så snyggt ju.

Svar
Pia Gustafsson 12 mars, 2015 - 16:08

Jeanskjol är ett väldigt användbart plagg. Jag var på second hand idag, massor av snygga kjolar fast jag köpte inte. Undrar varför nu. Vad snyggt med vit blus/skjorta till Sååå sommarfräscht. Kraaam Pia

Svar
anettan 12 mars, 2015 - 18:44

Snyggt med jeanskjol och coolt med boots till. Kram Anette

Svar
Sabelhagens Olivlund 12 mars, 2015 - 19:06

Fin du är! Hihi, jag tänkte precis på min jeanskjol i dag när jag susade hem med mopeden från jobbet:) Har stoppat in termobyxorna i garderoben för nu är det vår:)
Snyggt du matchat ihop allt, som vanligt:)
Ha en mysig fredag
Kram Maria

Svar
Hemma på Sjuan 12 mars, 2015 - 19:42

Så snyggt! Ska plocka fram min gamla jeanskjol eller kanske köpa en ny som du visar. Får alltid inspiration här inne. Kram Suss

Svar
Marie 12 mars, 2015 - 20:39

Snyggt =D

Svar
Mittgodastefinaste 12 mars, 2015 - 21:05

Snyggt! Jag älskar ju allt i jeansväg men just jeanskjol har jag aldrig hittat nån som jag känner mig bekväm i..

Kram Jenny

Svar
Mamma C 12 mars, 2015 - 21:06

Ja, det är nog dags att leta reda på dom inne i garderoben. Du är jättesnygg i din.
Kram Mamma C

Svar
Susjos 12 mars, 2015 - 21:46

Verkligen en snygg kjol! Både till den vita skjortan och tunikan!
Härlig beskrivning av dig som en unghäst, hihi! Men visst blir man härligt galen av våren!!! Kram på dig!!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »