Coolt att vara tant med grått hår och skinnklänning

av Home2Tiny
Coolt att vara tant med grått hår och skinnklänning

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ny klänning som skulle ha dansat loss på Dannys show igår.

Nu blev det inte riktigt så och varför vet vi ju alla.
Men det går inte att hänga läpp för det, nu hoppas vi bara på att vi får en ny chans att se honom framåt hösten, vill icke missa denna showen på något sätt.

Men åter till klänningen – skinnklänningen, som jag blev så grymt nöjd med.
Bästa köpet jag gjort på länge, jisses vad jag kommer att använda den.

Modellen är verkligen smickrande för figuren, sen är det stort älsk på puffärmarna.

Just denna modellen verkar vara slut på nätet hos Gina Tricot


Snyggt att matcha klänningen till boots, men även pumps, sneakers eller kilklackar funkar hur bra som helst till.

Och om vi ska prata det där om vintage – så är snart, eller är förmodligen min kappa från Filippa K det.
Köpte den hösten 1992 och är fortfarande precis lika fin.

Guccisjal hittar du HÄR

Liknande ormskinnsboots hittar du hos Gina Tricot HÄR

Guldarmband är snyggt till den beige klänningen och en väska i svart och guld.

Väska gammal från Michael Kors

Ja där ser du också hur mina grå växer.

Är lite stolt över mig själv faktiskt, att jag inte har tappat tålamodet och färgat dem.
Men jag är nog alldeles för nyfiken över hur jag kommer att se ut med att vara helt gråhårig.

Jag menar visst är det coolt att vara tant med grått hår och skinnklänning.

Ha nu en mysig dag vänner och ta hand om er!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

18 kommentarer

Anne-Lie 15 mars, 2020 - 07:50

Snygg layout på bloggen ❤️. Jag är grymt sugen på att köpa bootsen från Gina tricot. Alltid lika spännande att följa dig och se dina snygga klädtips. Att våga grått hår har jag inte kommit till än, trots 5 år äldre än dig. Har inte haft min riktiga färg ? på många år. Upptäckter att utväxten blir allt mörkare för varje år.

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:32

Tusen tack Anne-Lie så glada vi blir att du gillar det nya utseendet på bloggen. Bootsen är bara så coola, kööööp…. Önskar dig en bra start på veckan. Kram Tina

Svar
Chatarina 15 mars, 2020 - 07:56

Så fint. Jag tycker att det är så kul att följa dina tips och härligt att du har kvar och använder kläder som har några år på nacken. Du har en personlig och ursnygg stil❤️

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:33

Tusen tack Chatarina, blir så otroligt glad för dina ord, de värmer ska du veta. Ha nu en bra start på veckan. Stor kram Tina

Svar
Ulrica 15 mars, 2020 - 08:33

SnyggTina! Cool outfit och det gråa klär dig bra. Gillar er ”nya blogg” men framförallt så gillar jag er och det ni ger oss läsare! Ni inspirerar med era inlägg men även hur ni är mot varandra. Genuint, jordnära och vackert. Tycker er kärlek och omtanke för varande lyser och går rakt ut till oss läsare Hoppas ni får en fin söndag och att ni får rocka loss till Danny vid senare tillfälle. Hela den här situationen med Corona känns bisarr och overklig men nu är den här och vi får ta en dag i taget och hoppas att det vänder. Själv tar jag en promis med hunden och ser fram emot nästa blogginlägg. Ha det gott ?‍♀️

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:35

Tusen tack själv Ulrica, för att du kikar in till oss, skriver och peppar. Det betyder mycket ska du veta och gör att vi vill fortsätta att försöka inspirera och ge tips. Nu tar vi en dag i taget tillsammans och gör det bästa av situationen. Stor varm kram till dig från oss och ta hand om dig. Tina och Mr C

Svar
Erika 15 mars, 2020 - 09:37

Grått hår är jag inte vän med för egen del. Jag kommer med all sannolikhet färgar så länge jag orkar lyfta
händerna. 🙂 Som det är nu har jag inte en tanke på att sluta. Finns medel när det växer ut. Kanske har du
hört talas om “Root Retoucher” hur bra som helst, vilket jag använt väldigt länge. Det sliter inte på håret,
är också helt fantastiskt att dölja utväxt, lite tunnare hår framtill, vilket gör att håret ser mer ut än vad det
i själva verket är.

Snygg klänning. Skinnkläder är inget jag använder då jag får känslan av att jag blir överhettad. 🙂
Däremot klär jag mig i det som är snyggt och passar mig som person, inga tantkläder här inte,
det får andra stå för. 🙂 Är glad så länge jag kan ser ut som jag gör med, allt vad det innebär.

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:39

Jag måste säga att jag trivs förvånansvärt bra i mitt gråa hår, vilket jag inte alls trodde att jag skulle göra. Själv har jag slutat att färga mycket på grund av att se om mitt hår kan återhämta sig, då jag tappat i stort sett allt. Vi får väl se… Som alltid ska man göra det man själv trivs i såklart. Ha nu en bra start på veckan. Kram Tina

Svar
Maria 15 mars, 2020 - 09:44

Du kommer bli om möjligt ännu snyggare i ditt gråa hår☺️??

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:39

Men Maria du är väl för gullig. Tusen tack och ha en härlig start på veckan. Stor varm kram. Tina

Svar
Kari. 15 mars, 2020 - 11:26

Du er sååå fin med det gråe i håret ditt. Tøff er du.
Jeg er 70 ++ og har aldri farget håret mitt. Tok det valget da håret begynte å bli grått og har aldri angret.
Hva er galt med grått hår, egentlig??
Frisøren min skryter alltid av den fine gråfargen jeg har.
Lykke til. Klem.

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:41

Håller med, grått hår är supersnyggt och jag måste säga att jag trivs förvånansvärt bra i mitt, vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Ska bli spännande att se hur det kommer att bli när allt växt ut. Tusen tack för dina ord, blir så glad. Stor varm kram till dig Kari och ha en bra start på veckan. Tina

Svar
Susjos 15 mars, 2020 - 22:26

Hej!
Vilket härligt och snyggt inlägg, och så fint du fått det här på din blogg!
Kram!

Svar
Home2Tiny 16 mars, 2020 - 08:41

Tusen tack fina Susanne, så himla glad jag blir. Stor kram till dig och ha en bra start på veckan. Tina

Svar
Helene 16 mars, 2020 - 13:39

Jag läser alltid din blogg, men kommenterar sällan. Men nu måste jag bara säga att du är skitsnygg i ditt “nya” hår o jag blir aspepp att själv lägga av med färgen. Jag börjar kolla mer o mer på kvinnor som låter sitt grå växa 🙂

Svar
Home2Tiny 17 mars, 2020 - 09:15

Så glad jag blir Helene att du skriver, det värmer otroligt ska du veta. Jaaaa klart du ska våga grått hår, vi får peppa varandra när utväxten känns trist. Stor kram och ta hand om dig. Tina

Svar
Gabriella 16 mars, 2020 - 20:38

Meen så fin du är i kläningen! Smashing!:) Och ditt hår, så coolt verkligen.
Har nog glömt att säga det, men här är en till som gillar nya layouten på bloggen. Snyggt, vilket jobb ni lägger ner!<3
Kram

Svar
Home2Tiny 17 mars, 2020 - 09:15

Du är för gullig Gabriella, tusen tack för allt. Stor kram och ta hand om dig. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »