Home JulreceptRecept på Keso à la Malta (LCHF)

Recept på Keso à la Malta (LCHF)

by Home2Tiny
Recept på Keso à la Malta (LCHF)

Keso à la Malta

Något vi inte får nog av till jul är Ris à la Malta eller i mitt fall Keso à la Malta, jisses så galet gott.
Mr C gör sin på traditionellt sätt med grötris, grädde
och sylt medan jag gör min så här:

 

Recept på Keso à la Malta (LCHF)

KESO à LA MALTA (LCHF)

Print
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.2/5
( 5 voted )

Ingredients

  • Keso Naturell 4 % (gärna ekologisk)
  • Vispgrädde 40 %
  • Vaniljextrakt efter smak
  • Ev sötning (jag tycker att både bär och grädde är söt i sig så jag hoppar det)
  • Jordgubbar
  • Granatäpplekärnor (finns frysta på Ica Maxi, tips)
  • Ev nötter

Instructions

Vispa grädden med vaniljextrakt
Blanda keson men grädden
Lägg ett lager skivade jordgubbar i ett glas
Häll på keso och gräddröran
Lägg ett lager med granatäpplekärnor
Häll på ett lager till av keso och gräddröran
Dekorera med jordgubbar, granatäpplekärnor  och eventuellt några nötter

Notes

En perfekt rätt året runt egentligen, både till frukost, mellanmål eller varför inte som dessert.

 

 

 

 

Ha en härlig fredag vänner!

Kramisar
T

You may also like

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Translate »