Mitt favoritbröd – frö och nötbröd
Det här brödet har jag alltid skivat i frysen om jag skulle bli sugen på en macka.
Du känner säkert igen det för jag har delat med mig av det här receptet några gånger genom åren och jag kan säga att det är ett av mina mest googlade och eftersökta recept.
Jag kan förstå det för det är verkligen ett supergott glutenfritt bröd, framför allt när det är helt nybakat och lite ljummet, då kan jag lätt trycka i mig några skivor med mycket smör på, så, så gott.
Men så har jag funderat lite om jag inte skulle kunna få till det med några av julens kryddor, lite åt vörthållet.
Det bästa är såklart att testa, vilket jag gjorde och hej och hå så smarrigt det blev.
Perfekta smaker av det där juliga som jag ville åt, så nu finns det även julbröd till mig på julbordet.
Jag har i vanlig ordning gått efter mina smaklökar, kanske du vill ha mer eller mindre av någon av julens kryddor, smaka dig fram och krydda därefter.
Kaffe och macka, men hur gott på en skala liksom.
Kan tänka mig att det kan vara riktigt gott med en bit julskinka på om man nu äter det.
Har du inte bakat det här brödet, testa vetja.
Ha en fortsatt fin onsdag vänner!
Kramisar
T