Bakar gör jag mycket till jul..
Dels för att jag tycker det är så otroligt roligt, sen blir jag alltid typ utnämnd till världens bästa mamma och det gillas såklart.
Något som extra festligt är att twista till kakor jag redan bakat hur många gånger som helst.
Kladdkaka är ju helt klart en sådan kaka, den kan man förändra i all oändlighet.
Den här gången smaksatte jag kladdkakan med pepparkakskulor, sen fick den ett tryffeltäcke och till slut dekorerade jag den som renen Rudolf.
Hur söt på en skala liksom
Plättlätt att göra och jag kan tänka mig att har man små barn eller barnbarn kommer de att älska att vara med och pyssla.

Bred ut tryffeln över kladdkakan Serveras som den är eller med lättvispad grädde NJUUUUUUUT!!!!!!!!!!!! Istället för cocktailbär kan du använda en halv jordgubbe, ett hallon eller något annat rött bär.
Pepparkakskulorna ger både smak och ett härligt crunch, går såklart att utesluta.
Ingredients
Instructions
Låt svalna
Hetta upp vispgrädde och honung
Ta av från plattan precis när det börjar att koka.
Häll över chokladen.
Rör tills chokladen har smält
Rör ner smöret lite i taget och rör om väl så allt smör smälter.
Låt sedan tryffeln svalna i rumstemperatur
Skär kladdkakan i "tårtbitar"
Dela salta pinnar och sätt som horn
Lägg två vita chokladknappar som ögon
Ta lite av tryffeln och klicka på de vita chokladknapparna så de liknar ögon
Tryck dit ett cocktailbär som näsaNotes

Visst är de bara så himla söta..

Vi hade en så himla mysig dag och kväll igår, men idag är det pay-back-time, tyvärr.
Så det blir en lugn dag på soffan och kurera en kropp som inte är på sitt bästa humör.
Ha en finfin dag och glöm inte fika för jösse namn vänner!
Kramisar
T

6 comments
Så fina att man knappt skulle vilja sätta tänderna i dem.
Man kanske kan krossa pepparkakor i smeten istället? För här finns inte dessa pepparkakskulor som du har haft.
Ha en fin söndag och tack för receptet.
Kram Carin
Nästan lite så…. Absolut att du kan göra det…helt perfekt att krossa pepparkakor istället. Ha en mysig och fin dag vännen. Kram Tina
Gud så gott. Detta kommer barnbarnen att gilla. Så det blir till att baka igen
Dina recept är ju fantastiskatt. Kraaaam Inger
Tusen tack Inger, så himla glad du gör mig. Kan tänka mig att det här är ett perfekt pyssel för barnbarnen. Ha nu den bästa dagen. Kram Tina
Men så söta renar, och säkerligen goda!! Vad härligt att Ni fick en sån fin dag med mamsen, men det f*n att det ska behöva betalas tillbaka idag…
Skön söndagskväll till Dig, kraaam Kate
Tack vännen. Ja det är trist med de där dagarna, men jag har lärt mig att leva med det och planerar alltid efter det. Stor kram. Tina