Inlägget innehåller reklamlänkar
Godis
Jag har alltid gillat att använda det ätbara i min inredning.
Det ger en hemtrevlig känsla och oftast har ätbara saker härliga färger och roliga former.
Såhär i noventtider plockar jag gärna fram godis och häller upp i olika skålar och glasburkar.
Gillar känslan av att vi eller våra gäster kan norpa något gott på vägen.
Lite knäppt är det kanske för jag skulle aldrig i livet äta de där gröna marmeladkulorna från Fazer.
Men ändå köper jag dem varje jul.
Varför?
De blir helt galet snygga som en inredningsdetalj i granskålen.
Men någon måste gilla de sötsakerna för de försvinner en efter en under julen.
Undrar vem?
Grön ljusstake hittar du hos Designtorget HÄR (reklamlänk)
Frukt
Att ha stora fruktskålar eller fat framme på borden är bara hur smakfullt som helst.
Stora orangea apelsiner, röda eller gröna äpplen eller varför inte en ananas?
Frukterna ger färg till inredningen och blir ett snyggt blickfång.
Sen är de fasligt nyttiga också, det är såklart ett stort plus.
Kryddor
Jag använder ofta och mycket av julens kryddor under julen.
Och varför gömma dem i någon låda?
Jag häller upp dem i små glasburkar, binder ett sammetsband runt och fäster på respektive krydda.
Nu blir de inte bara dekorativa inredningsdetaljer utan jag får dofterna på köpet också.
Tre olika sätt att ta in det ätbara i inredningen i novent.
Hoppas du gillade det.
Ha en toppendag vänner!
Kramisar
T
4 kommentarer
Ojojoj vad jag skall härma dig. Kram!
Du är för söt Åsa och du gör mig så himla glad. Kram och ha en underbar helg vännen. Kram Tina
Så kul med att du/ni är åter, och också kör julresan i år igen. Jag blir så inspirerad.
Blir så otroligt glad att du vill hänga med oss på årets julresa Carola. Kram och ha en mysig och fin helg. Tina