Sött på alla sätt
För även jag som i.n.t.e äter socker har svårt att motstå de här sötsakerna
Sådär alldeles busenkla att göra och jag tror minsann att både liten som stor kan uppskatta ett rött polkagrishjärta med vit choklad i juletid.
Och antingen njuter man av ett helt själv eller delar man det med någon man håller kär till en rykande het kopp kaffe.
Eller..

Sätt ugnen på 120 grader Finhacka den vita chokladen och smält den antingen över ett vattenbad eller i mikron NJUUUUUUT!!!!!!
Ingredients
Instructions
Sätt ihop polkagriskäpparna två och två som hjärtan på en bakplåtsklädd plåt
Sätt in i ugnen i cirkus 5-7 minuter beroende på ugnsvärme
Håll koll, när du ser att polkagrisarna börjar mjukna ta ut och tryck ihop uppe och nere med ett redskap eller som jag, med fingrarna (japp efter allt bak och matlagning har jag typ ingen värmekänsel i mina fingrar....)
Låt kallna
Sprid ut den smälta chokladen i hjärtat och strössla över finhackad polkagris
Sätt in i kylen för att stelna

..så kan man duka fint med ett hjärta..
Kom på nu när jag satt och skrev att jag skulle smält mörk choklad och skrivit namn där i mitten på hjärtat.
Ett förträffligt delikat placeringskort.

Nu jobb!
Ha den bästa lillördagen vänner och nu är det verkligen nedräkning till advent!
Kramisar
T

4 comments
Väldigt dekorativa och fina. Jag gillar polkagris men inte vit choklad. Man kan ju ta mörk istället. Jag undrade ju var du hittat dom där fina kuddarna i soffan. Kram Pia
Hej igen. Jag hittade ditt svar om kuddarna. Tack synd att de inte finns kvar./ Pia
Sött och enkelt, och vilket bra tips för placeringskort.
Kram Carin
Ja de är svåra att motstå. Ha en mysig dag vännen. Kram Tina