Sommar på en tallrik
Och min stora craving just nu, jordgubbar med vispgrädde.
Alltså jag ljuger inte när jag säger att jag varje dag trycker i mig minst en liter, gärna två och gärna len vispgrädde till.
Bäst att passa på liksom och frossa järnet så länge det är säsong.
Nu har vi ju också lyxen att kunna plocka egna jordgubbar i vår hydroponiska odling, för jisses vad de växer, så coolt och så gott.
Men de ska vara färska, vi har ofta fryst ner genom åren, men nej det är inte min melodi, jag vill ha dem sådär alldeles härligt solmogna.
Är du som mig?
Sådär barnsligt förtjust i jordgubbar och äter det som godis?

Något jag också är förtjust i är mitt porslin från Spode, tycker det är så vackert och ska med tiden köpa på mig mer.
Kanske att jag har turen att hitta något på sommarens loppisar, vem vet.

Nu dags att kicka igång dagen.
Ha en strålande fin dag vänner!
Kramisar
T

6 comments
Jordgubbar och grädde är ju vansinnigt gott. Kan precis som du äta hur mycket som helst.
Men eller hur, samma här, äter det varje dag. Kram och ha en härlig dag. Tina
Men HUR gott på en skala! Alltså nu rinner snålvattnet till här, haha:) Jordgubbar och grädde måste det ju bli snarast möjligt.
Gillar ditt DIY-projekt där nedan med krukor på armeringsjärn. Snyggt!
Kram
Jordgubbar och grädde är det bästa just nu, är helt beroende, ha, ha. Tack vännen och ha en härlig dag. Kram Tina
Jordgubbar och vispgrädde är så otroligt gott !
Men också jordgubbar och fil eller yoghurt, jordgubbar bara som de är, eller jordgubbar mosade till våfflorna.
Nu frossar vi i jordgubbar!
När dom varit frysta är de inte alls särskilt goda.
Samma sak sen när hallon och blåbär kommer.
Bästa godiset just nu och jag verkligen frossar. Önskar dig en härlig dag. Kram Tina