Har vi slutat blogga?

av Home2Tiny
Har vi slutat blogga

Hej vänner!

Först och främst tack för alla mail och kommentarer om vi mår bra och att ni saknar oss.

Oftast tror jag att ingen märker att vi inte lägger ut här på bloggen, men så får vi det där mailet eller kommentaren att vi är saknade och de orden värmer så otroligt mycket.

Har vi slutat blogga?
Nej jag tror inte det, men som läget är just nu så lägger vi fokus på vår YouTube-kanal och då finns inte orken att hålla våra andra kanaler uppdaterade.

Jag hoppas såklart på att vi kommer tillbaka, men när vågar jag inte skriva, men du som vill fortsätta att följa oss hittar oss på vår YouTube-kanal där vi nu har en ny film + 4 andra.

Vi blir verkligen superglada om du vill följa oss där och kommentera gärna, det uppskattar vi enormt.
Du hittar till vår senaste film här nedanför.

Kram vänner
T

 

LIKNANDE INLÄGG

17 kommentarer

Eva 25 februari, 2024 - 15:55

Hej vännen, jag följer Er på tuben men kan ärligt erkänna att jag gillar bloggen bättre. Filmerna är jättefina men ljudmässigt lite jobbiga för mig som bär hörapparat, bakgrundsljudet är lite för högt, sen så gillar jag att just läsa en blogg.

Kramar Eva

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:20

Hej vännen och tack för din feedback. Blir såklart superglad att du hänger med oss på YouTube och vi tar med oss till nästa film det där med bakgrundsljuden. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Anna 25 februari, 2024 - 17:21

Hej!

Jag saknar bloggen mycket, kände att den var för mig mer tilltalande än filmerna. Så om jag fick önska så är det att du bloggar mer 🙂
Kram Anna.

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:23

Tack vännen för din feedback som betyder mycket. Önskar att jag hade orken att driva alla våra kanaler, men som läget är nu får all min energi gå till YouTube-kanalen. Förhoppningsvis är vi snart tillbaka med bloggen också. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Ulrica 25 februari, 2024 - 19:38

Hej, jag håller med föregående inlägg. Filmerna är ljuvliga men jag läser hellre bloggen, den ger mer. Ni fotar så fantastiska bilder och dom stannar kvar på ett annat sätt än vad filmerna gör. Ha det så bra ???? ????

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:24

Tack vännen för din feedback, den uppskattas mycket. Önskar så att jag hade orken att driva alla våra kanaler, men som läget är nu går all min energi till YouTube-kanalen. Förhoppningsvis är vi snart tillbaka med bloggen också. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Gunilla 26 februari, 2024 - 09:42

Hej!
Tittar gärna på er filmer på Yuotube! Mysiga och inspirerande. Jag ser dem som ett komplement till bloggen, så även jag önskar att du fortsätter med bloggen! Texten och bilder förmedlar så mycket!
Kram, Gunilla

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:25

Tack vännen för din feedback, uppskattas enormt. Blir också glad att du hänger med oss på vår YouTube-kanal. Önskar att jag hade orken att driva alla våra kanaler, men som läget är nu går all min energi till YouTube-kanalen. Förhoppningsvis är vi snart tillbaka med bloggen också. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Milla 26 februari, 2024 - 13:29

Å är det där ni är! Sorry, rörliga bilder och youtube är inte alls samma känsla och grej för mitt sinne. Är man gammeldags eller bara av en annan personlighet som tycker så? Kram

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:28

Japp det är på YouTube du hittar oss just nu. Vi har märkt rent statiskt att den svenska äldre generationen inte riktigt har hittat till YouTube ännu. De som kikar in till oss är från USA, Japan och övriga världen. SJälv hänger jag mer på YouTube än instagram och bloggar, finns så mycket att se och lära sig där. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Marie 27 februari, 2024 - 05:52

Hej Jag saknar också bloggen,så fortsätter att titta in här regelbundet.
Ha en fin dag ????
Hälsningar Marie

Svar
Marie 27 februari, 2024 - 05:57

Jag gjorde en smiley efter ha en fin dag…men ser att det blev en massa frågetecken….ska såklart inte vara så

Marie

Svar
Home2Tiny 28 februari, 2024 - 11:30

Blir såklart jätteglad att du kikar in vännen. Kan inte säga när och om vi kommer tillbaka till bloggen då energin för tillfället läggs helt på vår YouTube-kanal. Men jag saknar er också. Vet om det där med alla frågetecken, fler än du som fått det och vi har inte lyckats klura ut varför det blir så. Kram och ha en fin dag. Tina

Svar
Mari-Anne 1 mars, 2024 - 05:33

Jag håller helt med alla tidigare kommentarer. Bloggen bäst!

Svar
Home2Tiny 6 mars, 2024 - 12:43

Blir så glad att du gillar vår blogg och förhoppningsvis är vi snart tillbaka. Kram vännen och ha en underbar dag. Tina

Svar
Hannas krypin 5 mars, 2024 - 05:26

Kommenterar inte alla inlägg men jag saknar också bloggen. Har alltid uppskattat mer att kunna läsa en text och se vackra bilder. Hoppas att energin snart finns till både och.

Svar
Home2Tiny 6 mars, 2024 - 12:45

Du är för gullig vännen, blir så glad av dina ord. Kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »