Jag startar veckan med att tipsa om en hejdlöst god tårta
Okej, det är förmodligen inte det första man tänker på en måndag, att baka en tårta menar jag.
Men min tanke var att om du kanske planerar en bjudning till helgen så behöver du inte leta runt efter något recept på en dessert, utan här är den!
En gluten och sockerfri mandeltårta med chokladkräm.
Oftast när jag frågar Mr C vad han vill att jag ska baka så svarar han
-Den där tårtan som är så galet god med choklad och mandel.
Förutom att den är löjligt läcker i sina smaker är den hutlöst lätt att baka och dessutom går den att förbereda, sådant gillar vi eller hur?
Att servera tårtan så här med vispad grädde och ett bär/fruktspett är alltid uppskattat.
Väldigt elegant också att sätta fram åt gästerna.
Sen är tårtan helt gluten och sockerfri vilket jag tror att många av dina gäster kan uppskatta.
Ha den bästa starten på veckan vänner!
Kramisar
T
4 kommentarer
Kan man göra bottnarna en dag innan?
Hej Madde. Det går alldeles utmärkt att göra bottnarna en dag innan. Kram och ha en mysig kväll. Tina
Hej!
Mörk choklad – vilken ger bästa resultat. Är 70 % för mörk?
Hej Inger. 70% choklad blir perfekt. Kram och ha den bästa dagen. Tina