Ett sött avslut på middagen
Varför inte fixa en riktig lyxig dessert som den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad?
Jag lovar att den inte alls är så avancerad att göra.
Fördelen är att du kan göra hela härligheten dagen innan och bara skära upp och dekorera innan serveringen.
Det här är en ganska mäktig dessert så inga stora bitar behövs.
Själv serverar jag den gärna såhär med en dekorerad tallrik och om du inte har björnbär går det såklart att använda andra bär som hallon eller jordgubbar till exempel.
Det här är en chokladälskares dröm.
Den krämiga chokladen med den krispiga nöt och fröblandningen är en given succé.
En ljuvlig dessert att ha på nyårsmenyn och ett garanterat sött avslut på 2023.
Ha den bästa dagen vänner!
Kramisar
T
6 kommentarer
Tack finaste Du för att du skapade en magisk julresa även detta år
Din blogg är utan konkurrens BÄST!!!
Jag hoppas du älskar din blogg lika mycket som ja gick aldrig slutar blogga.
Jag får så mycket inspiration, glädje och nöje av att läsa din blogg.
Tusen tack fina Lillemor så otroligt glad du gör mig. Dina ord lägger sig som varm bomull kring hjärtat och jag kan inte sluta le. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt 2024 vännen. Kram Tina
Men mums, så gott det låter och det här måste jag prova????
Tusen tack för recept och inspiration.
Men mums, så gott det låter och det här måste jag prova????
Tusen tack för recept och inspiration.
En fantastiskt god dessert som man lätt kan förbereda. Kram och Gott Nytt 2024. Tina
Oj, skulle inte vara en massa frågetecken…
Jag gjorde en smiley men det ändrades visst till frågetecken