Midsommarveckan är här
Och kanske gå du sådär och funderar på vad du ska bjuda på till fördrinken.
Då har jag ett vansinnigt gott tips.
Det här drinktilltugget har få ingredienser och är enkelt att göra.
Eller vad sägs om ugnsbakad brie med jordgubbar och basilika?
Till detta serverar du till exempel mandelknäcke som jag gör här, men även andra salta kex eller en skivad baguette som du rostar lätt i ugnen är perfekt till.
Så goda smaker tillsammans, den syrliga balsamvinägern tillsammans med honungen gifter sig bra ihop, sen tycker jag det är gott med en liten nypa vaniljpulver i och sen som pricken över i:et kommer basilikan och rör lite om i grytan, mmmmm.
Mr C egna jordgubbscider är gudomligt god och inte så stark heller.
Hur han gör cidern hittar du HÄR
Krasse är så fin att dekorera med, sen kan man ju faktiskt äta den med.
Jag lyckades lägga den här brien i en något för djup tallrik därav att man knappt ser den, men det gick bra ändå.
Kan säga att jag och Mr C delade på den här innan kvällsmaten, svisch sa det bara så var hela alltet borta från tallriken, det om något är väl ändå ett gott betyg.
Ha nu en härlig dag vänner!
Kramisar
T
2 kommentarer
Låter ju så gott????
Galet gott och så enkelt att göra. Kram och ha en underbar dag. Tina