FOKUS HÄLSA OCH FÖRHOPPNINGSVIS STARKARE OCH KREATIVARE ÄN NÅGONSIN

av Home2Tiny

Kikar in och säger
-Hej!

Förklaringen till att det återigen varit tyst här inne är att jag kom igång lite för tidigt efter mitt skov och det har inneburit att jag har fått prioritera.

Och eftersom jag har satt min hälsa som det viktigaste för mig 2023 så har jag fokuserat på det.

Det är såklart en hel del jobb när man inne i en fas för att ändra sin livsstil men är det något jag ha är det ett jädrans anamma när jag väl har bestämt mig för något, så jag tar små, små steg varje dag för ett bättre mående.

Vad det gäller bloggen, instagram och Facebook så är planen att snart vara tillbaka.
Vi jobbar på ett litet nytt koncept och om det blir som vi tänkt oss kommer jag att berätta mer om det framöver när jag är tillbaka på 100 %.

Jag hoppas såklart att ni har tålamod med min frånvaro, jag saknar er och vill helst vara tillbaka i går, men ge mig lite mer tid så är jag snart redo igen och förhoppningsvis starkare och kreativare än någonsin.

Stor varm kram till er alla som vill fortsätta att hänga med oss, ni betyder mycket för oss ska ni veta.

Tina

LIKNANDE INLÄGG

20 kommentarer

Eva 25 mars, 2023 - 09:44

Ta hand om dig själv, det är viktigast, bloggen och resten får komma sen, vi somsaknar dig innerligt ser fram emot när du kommer tillbaka 100% igen. ❤️

Svar
Home2Tiny 25 mars, 2023 - 11:36

Tack fina Eva du gör mig så himla glad. Hoppas att kunna vara tillbaka snart, saknar dig och alla andra här inne. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Margita Månsson 25 mars, 2023 - 10:17

Ta hand om dig Tina.????❤️☀️ Det viktigaste är din hälsa.????
Sakta men säkert och lite i taget.
???????????? Ha en fin lördag.☀️????

Svar
Home2Tiny 25 mars, 2023 - 11:37

Tack fina Margita, du gör mig så glad och dina ord värmer. Hoppas på att kunna vara tillbaka snart. Kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Marie 25 mars, 2023 - 11:27

Va rädd om dig❤️

Svar
Home2Tiny 25 mars, 2023 - 11:37

Tack fina Marie för din omtanke, den värmer. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Hannas krypin 25 mars, 2023 - 12:10

Hälsan är viktigast. Vi finns kvar.

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2023 - 07:53

Tack vännen du är för gullig. Kram och ha en mysig dag. Tina

Svar
Mamma C 25 mars, 2023 - 14:03

Sin hälsa är alltid det viktigaste.
Ha en fortsatt fin lördag.
Kram Carin

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2023 - 07:53

Tack vännen för din omtanke den värmer. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Åsa 25 mars, 2023 - 15:06

Du gör så rätt! Synd att du skall drabbas av denna jäkla sjukdom! min svärmor hade också den i så många år , vilket lidande. Så spännande att se vad ni kommer på framöver! Många kramar till er.

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2023 - 07:54

Tack vännen för din omtanke den värmer och jag blir så glad att du vill fortsätta att hänga med oss här inne. Hoppas kunna vara tillbaka snart. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Channal 25 mars, 2023 - 15:08

Var rädd om dig Tina! Viktigt med en bra balans mellan hälsa, jobb och fritid! KRAMAR Anna

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2023 - 07:59

Det här var så konstigt. Jag gick in i går för att kolla en sak på bloggen och hamnade på inlägget med era bröllopsbilder, satt länge och tittade på dem, ni är så fina och det var en så underbar dag. Direkt efter kikade jag in här bland kommentarerna och den första jag läser är din Anna, tala om att jag fick ståpäls, visst var det lite scary? Blir mer och mer övertygad om att det bor en liten “häxa” i mig (en snäll sådan) har fått många bevis på det genom åren och speciellt på den senaste tiden. Kram och tack snälla för din omtanke den värmer otroligt mycket. Tina

Svar
Monica S 25 mars, 2023 - 16:24

Hej finna Tina! Det är så märkligt hur mycket man saknar dig när bloggen tystnar. Du har blivit som en kär vän som jag saknar och oroar mig för när jag förstår att du inte mår bra! Med det sagt hoppas jag att orken kommer tillbaka snart! Ta hand om dig och prioritera din hälsa först och främst.Massor av varma kramar/ Monica ❤️

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2023 - 08:00

Fina, fina Monica, du gör mig så glad och dina ord betyder så mycket. Saknar dig och bloggen också och jag känner att energin och orken är på väg tillbaka, så snart är jag på gång igen. Stor varm kram till dig. Tina

Svar
Lisa 26 mars, 2023 - 23:31

Ta hand om dig och ta den tid du behöver.
Kram Lisa

Svar
Home2Tiny 1 april, 2023 - 07:07

Tack fina Lisa för din omtanke, den värmer otroligt mycket. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Jannica 31 mars, 2023 - 10:36

Hälsan kommer först, ta hand om dig!!
Kram Jannica

Svar
Home2Tiny 1 april, 2023 - 07:08

Tack fina Jannica för din omtanke, den värmer otroligt mycket. Kram och ha en mysig och fin dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »