NÄR LIVET KOMMER EMELLAN

av Home2Tiny

När livet kommer emellan, då gäller det att prioritera

Jag ska inte lasta er med mina bekymmer såhär i juletid, men en förklaring till att julresan har haft några småstopp är helt enkelt att jag har en kropp som bråkar.

Du som är ny här inne och undrar vad jag menar så är det som så att jag lever med en kronisk sjukdom och ett antal diagnoser som ställer till det för mig då och då.
(Ett mer personligt inlägg om mig kan du läsa HÄR)

Svimningar och yrsel är ett riktigt gissel just nu och jag var inom vår distriktssköterska för att ta blodtrycket, men tyvärr hade de gått på julledighet.

Dessutom har jag förutom min vanliga värk fått galet ont i min nacke och är rädd för att min whiplash-skada har förvärrats av någon anledning.

Hur som är hälsa och träning som står väldigt högt på min to-do-list-2023 och när vi passerat nyår ska jag berätta mer om det.

Nu nog om detta och hoppas det inte känns som gnäll.

Har börjat slå in julklappar och det ska väl sägas att jag är långt ifrån något proffs på det här.

Men jag tycker det är mysig stund att fixa med paketen och göra dem lite mer personligare, det vill säga så länge tejpen gör som jag vill, pappret räcker till och jag inte bränner mig på lacket.

Annars kan det tänkas att det kommer en ramsa, men det pratar vi tyst om, ha, ha.

Ärligt så har tålamodet blivit bättre med åren och med ett glas bubbel på kvällen, lite julmusik , tända ljus och Mr C som knåpar på rim så är det faktiskt riktigt mysigt.

I år blir det vita paket med röda och gröna snöre.

Som dekoration sätter jag på polkagrisar, julgranskulor, julstjärnor och bjällror.

Som sagt jag är ingen stjärna på att slå in paket men de är å andra sidan inslagna med mycket värme och kärlek.

Ha en underbar dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

26 kommentarer

Monica S 22 december, 2022 - 09:52

Hej fina Tina! Vill önska er båda en underbar jul, det är ni verkligen värda. Ni sprider glädje och värme . Jag fortsätter att följa er på resan och ser fram emot allt som ni hittar på.Hoppas att du ska må så bra som möjligt.Många varma kramar till er båda/ Monica ??‍?????

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:07

Tusen tack fina Monica för dina ord och omtanke det värmer otroligt mycket. Hoppas du har haft en mysig jul och får ett glittrande nyår. Kram och God Fortsättning. Tina

Svar
Margita Månsson 22 december, 2022 - 10:13

Hej.
Önskar er en lugn och skön jul och att ni får må så bra ni kan.??
Tänker på er.??
Kram Margita ???

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:06

Tusen tack fina Margita för din omtanke. Vi har verkligen haft en lugn och mysig jul, du med hoppas jag. Stor varm kram och God Fortsättning. Tina

Svar
Åse 22 december, 2022 - 10:17

Den där gröna vasen står högt på önskelistan , har en klar men denna gröna?
Hoppas du får ha en fin jul och må bättre
Kram?

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:05

Tusen tack fina Åse för din omtanke, den värmer. Hoppas tomten kom med något grönt bland julklapparna. Stor varm kram och God Fortsättning. Tina

Svar
Hannas krypin 22 december, 2022 - 10:38

Jag tycker inte att det är gnäll. Tycker det blir så mycket personligare om man också delar med sig av sina dippar. Alla har vi bra och dåliga stunder. Tycker du gjort väldigt fina paket. Kul med polkagrisarna och kulorna.

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:04

Tack fina Hanna, blir så otroligt glad över dina ord. Kram

Svar
Eva 22 december, 2022 - 10:42

Det kan aldrig bli gnäll när man bara berättar och delar med sig av händelser, tankar eller mående. Gnäll är något helt annat ?. Bloggen är fantastisk, du är magisk, julresan är alldeles underbar och dina berättelser om högt o lågt, ja det är livet. Hoppas ni samlar inspo redan nu till nästa julresa ? och hoppas att du alltid hittar kraften till bloggen när orken och tron tryter. Ni är helt enkelt bäst❤️
Med önskan om en fin Jul ? ?❤️. Kramar ?

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:04

Tusen tack fina Eva för dina ord, det betyder så mycket ska du veta. Önskar jag kunde ge dig en kram på riktigt, men skickar en stor varm såhär och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Tina

Svar
Ingela 22 december, 2022 - 10:50

Fina Tina
Önskar dig och din fina familj en God Jul ??sänder även en STOR KRAM med krya på dig hälsning❤
/Ingela

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:03

Tack fina Ingela blir så otroligt glad över din julhälsning. Stor kram från oss och God Fortsättning. Tina

Svar
Sofia Malmberg 22 december, 2022 - 12:41

Hoppas att du snart mår bättre! Du gnäller väl aldrig ( och hade du gjort det så är det precis det man behöver ibland. Jag kan bara fantisera om hur tufft du har det stundtals ❤️) . Jag uppskattar verkligen det genuina och ärliga i din blogg och på ditt instagram! Att det sedan är sjukt snyggt och underbart inspirerande är ju en stor bonus! Massor av kramar till dig och familjen och önskar er en god jul!

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:02

Fina Sofia, tusen tack för dina ord, blir så otroligt glad. Hoppas du vill hänga med oss i livets berg och dalbana även 2023. Stor varm kram till dig och God Fortsättning. Tina

Svar
Jessica 22 december, 2022 - 13:32

Alla har vi våra krämpor, en del mer än andra. Och när det blir för mycket så måste man få säga det. Det är inget gnäll. Jag testade ditt amaryllistips i en fin tulpanvas jag har och det blev kanon. Mycket beröm av bekanta för den uppsättningen. Tack för en inspirerande blogg. God Jul. Jessica

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:01

Så himla glad jag blir att mina tips uppskattas. Tack själv Jessica för att du kikar in här och lämnar några rader, det betyder så mycket för oss. Stor varm kram och God Fortsättning. Tina

Svar
Eva 22 december, 2022 - 15:14

Tack för en inspirerande blogg, och du gnäller inte. Jag önskar er en riktigt God Jul och krya på kramar. ❤

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 11:00

Tack själv Eva för att du kikar in till oss och hänger med oss på livets berg och dalbana, betyder otroligt mycket för oss. En stor varm kram och God Fortsättning. Tina

Svar
Gunnel 22 december, 2022 - 15:17

Önskar er en skön och mysig jul tillsammans med familjen ? så jobbigt för dej när det onda tar över och tar din energi. Vi är verkligen bortskämda här inne med allt på topp! Hoppas att du får må bättre och kan vila lite efter en helt fantastisk julresa!
Tack och kram på er ♥️?

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 10:59

Fina Gunnel, tusen tack för dina ord som gör mig så otroligt glad. Jag har verkligen världens bästa följare som stöttar och ger en sådan energi. Stor varm kram från mig till dig och God Fortsättning. Tina

Svar
Mari-Anne 23 december, 2022 - 05:21

Man måste få “gnälla” när man har det svårt. Önskar dig❣️ en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR??✨

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 10:58

Tusen tack fina Mari-Anne. Ibland blir jag bara så trött på den här ständiga värken och smärtan och då är det svårt att inte “gnälla” av sig lite. Tur jag har världens bästa följare som förstår precis. Stor varm kram till dig från mig och Gott Nytt År. Tina

Svar
Katarina Beer 23 december, 2022 - 16:50

Inte gnäll alls tycker jag, bara bra att du delar med dej. Tror att vi alla inte är på topp hela tiden men kanske inte alla vet hur det är att leva med kronisk sjukdom, då är det bra att du delar med dej. Du gör jätte fina paket, så påhittig tycker jag. En god Jul till dej Tina och Mr. C. Sluta aldrig med dina inlägg, men va frånvarande och lyssna på din kropp när du måste, vi förstår ju tack vare att du berättar..

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 10:57

Tusen tack Katarina för dina ord, blir så otroligt glad och ger mig energi. Stor varm kram till dig från mig och ha en härlig dag. Tina

Svar
Eva P 26 december, 2022 - 14:13

Har precis ”hittat” dig och läste ditt inlägg för att få bakgrunden. Vilken hjältinna du är!
Önskar dig och familjen det allra allra bästa för 2023 och jag hoppas kunna få följa dig framöver.

Kram ?

Svar
Home2Tiny 28 december, 2022 - 10:52

Varmt välkommen Eva, blir så otroligt glad att du har hittat hit och över dina ord. Hoppas du ska trivas här inne hos oss under 2023. Stor varm kram och Gott Nytt År! Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »