Gör ett höst/vinterarrangemang med hyacinter, ljung och kuddmossa

av Home2Tiny
Gör ett höst/vinterarrangemang med hyacinter ljung och kuddmossa

Det blev tyst i några dagar

Anledningen till detta är att jag har haft bekymmer med att ladda upp bilder till bloggen, men nu så har supporten (läs Mr C) fixat detta som tur är.
Är ju så otroligt frustrerande när tekniken strular, känner mig så handfallen eftersom jag verkligen är urkass när det gäller sådant.
Tur jag har tre datasnillen i familjen som mer än gärna hjälper till när det blir så här.

Nog om detta och istället kikar vi på ett höst/vinterarrangemang jag gjorde häromdagen.

Använde ett eldfat och hällde i fullt av lecakulor, satte i en ljung och några hyacinter.
Täckte lecakulorna med kuddmossa och stack ner några kärleksört, de är fortfarande så fina.

Ska lägga en ljusslinga däri också, måste bara köpa en först.

Underbara färger tillsammans.

Det här eldfatet är rätt stort, sen tycker jag det är så fint när det står på en ställning, att fatet kommer upp liksom.

Igår hade vi vår första frostnatt så i helgen är det dags att plocka upp dahliorna.
Helt otroligt vilken lång trädgårdssäsong vi har haft i år.

Lite vemodigt såklart att “stänga” trädgården men både den och vi behöver några månaders vila och sen kan jag alltid pyssla med liknande arrangemang som det ovan så helt utan trädgårdssysslor blir jag inte.

Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Eva Lundström 21 oktober, 2022 - 14:02

Underbart med allt pyssel. Idag köpte jag min första amaryllis, spräcklig i färgen det är så kul att smygstarta lite. Ha en underbar helg, ikväll blir det grill här hehe. Man kan ju blanda årstiderna lite eller hur!? Kram till er båda / Eva

Svar
Home2Tiny 22 oktober, 2022 - 07:56

Såklart att vi måste börja smygstarta årets mysigaste högtid. Måste också köpa en amaryllis snart, en av favoriterna under julen. Vi har ofta grillat på nyårsafton, så att blanda årstiderna tycker jag är inget konstigt alls, ha, ha. Kram vännen och ha en underbar dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »