Bloggkris deluxe och livet just nu

av Home2Tiny

Hej vänner!

Och tusen tack för alla mail, kommentarer och dm på insta.

Ni är så otroligt omtänksamma och undrar hur vi mår och om allt är okej.

Jodå vi är helt okej, men det är en del som snurrar runt just nu våra liv.

Ni som hängt med ett tag här inne vet att sommaren inte är min bästa tid på året.
MS och värme är ingen bra kombo.
Värmen har påverkat mig något alldeles kolossalt, jag har gått fullständigt ner för räkning och energin har fullkomligt sugits ut ur mig.
När det blir såhär måste jag bara andas lugnt och inte stressa upp mig när jag ligger och näst intill hyperventilerar i skuggan.

Detta tillsammans med alla andra symptom, min värk och det faktum att jag faktiskt har kommit in i klimakteriet har förutom de fysiska besvären också rört till det ordentligt i huvudet.

Ibland eller egentligen ganska ofta under de senaste månaderna har det känts som jag har tappat det helt.
Gråter, tänker katastroftankar, ingenting känns roligt och både självkänslan och självförtroendet är så nere på botten att jag har svårt att se hur jag ska ta mig upp igen.

Samtidigt viskar mitt dåligt samvete i mitt öra att jag borde skämmas över att jag känner så här.
-Ta dig i kragen kvinna och ryck upp dig.

Jag har hela mitt liv varit “den starka”.
Även i de mest svåraste stunderna har jag hållit ihop, organiserat, inte tillåtit mig att känna efter utan rest mig, scannat av, gjort det bästa av situationen och aldrig sett tillbaka.

Men nu är det som om livet har skakat om mitt inre (och delvis mitt yttre, japp kroppen förändras en del i klimakteriet) och jag har säkert hundra gånger ställt mig frågan
-Vem tusan är jag?
-Vad vill jag?
Och varför känner jag så här?

Även om jag har en tendens att gå in i mig själv och grubbla något alldeles förskräckligt, så pratar tack och lov Mr C och jag mycket om allt.
Han tillåter inte katastroftankarna och de orationella ta över, utan är lugn och ser det hela ur ett mer förnuftigt perspektiv.

Eftersom jag rannsakar mig själv i allt jag gör för tillfället har vi också diskuterat en hel del om hur vi ska fortsätta med våra plattformar

Inspirerar vi fortfarande?
Och är det vi gör tillräckligt bra?

Samtidigt är ju bloggen en stor del av vårt liv och jag saknar den och er något oerhört när jag inte uppdaterar.
Bloggkris deluxe kan man säga och du som läser får väldigt gärna komma med input.

Och som det känns nu behöver jag ett litet tag till för att komma till insikt om vad jag/vi vill med våra sociala medier.
Fortsätta?
Och i så fall på vilket sätt?
Eller efter tio år sätta punkt.
Såklart blir ni de första att få veta när vi bestämt oss, att bara sluta tvärt, om vi nu bestämmer oss för att göra det hade inte känts okej och kommer vi fram till att vi vill fortsätta ja då blir vi mer än glada om ni vill fortsätta att hänga med oss.
Så fram tills dess får ni ha en helt underbar sommar!
Kramisar
T och Mr C
65 kommentarer
163

LIKNANDE INLÄGG

65 kommentarer

Helene 10 juli, 2022 - 07:27

Fina fina Tina vad jag känner igen mig i det du skriver, har haft det så här ett bra tag har ME och klimaterie på det..,
Jag älskar dina/era fina inlägg väldigt inspirerande❤️
Hoppas du känner dig lite bättre nu när vädret blivit lite svalare (jag tycker det är skönare) och att du hittar tillbaka till inspirationen❤️
Stor varm kram från Helene🦋

Svar
Britt-Marie Turesson Hallgren 10 juli, 2022 - 13:36

Hoppas att Du hittar tillbaka till Ditt vanliga kreativa jag som jag vant mig att inspireras av både i trädgård, kök och mode! Gillar Din stil o smak! Allt gott och massor av lycka önskar jag Dig oavsett vad Du bestämmer Dig för att göra i framtiden! 💞💞

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:44

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Britt-Marie och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 08:55

Hej Helene och tack för din omtanke. I dag regnar det och jag sitter här framför datorn för första gången på flera veckor, äntligen har energin och lusten att börja blogga kickat in igen. Är så glad att du kikar in till oss och hoppas att du vill fortsätta att hänga med på vår resa när inläggen börjar trilla in igen. Hoppas också att du har haft en härlig sommar än så länge och har kunnat njuta trots dina bekymmer. Kommer att följa upp det här med klimakteriet framöver och förhoppningsvis kan vi dela med oss och lära oss utav varandra. Kram och ha en underbar dag. Tina

Svar
Marie 10 juli, 2022 - 07:31

Hej!
Som jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Duktiga flickan m.m.
Hoppas allt ordnar upp sig och att du snart är på benen igen. Saknar dina inspirerande inlägg❤❤
Kramar i massor…

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 08:57

Hej Marie. Ja det där med duktig flicka är precis som med jantelagen något vi skulle slänga på tippen, typ. Har funderat mycket i sommar och är på väg att hitta mig själv igen. Blir så glad att du följer oss här inne och hoppas att du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen börjar trilla in igen. Kram och hoppas du har en underbar sommar. Tina

Svar
Carina 10 juli, 2022 - 07:35

Ibland behövs en paus…. Jag hoppas ni fortsätter att inspirera som förut, blandar och ger är bäst! Ta hand om er💚

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 08:58

Tack fina Carina för dina ord som värmer. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen börjar trilla in igen framöver. Stor kram och ha en underbar sommar. Tina

Svar
Åse 10 juli, 2022 - 07:39

Kramar i massor❤️

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 08:58

Stor varm kram tillbaka Åse och hoppas du har en underbar sommar. Tina

Svar
Carina 10 juli, 2022 - 07:43

Att lyssna på kropp och även själen har jag genom åren lärt mig är det bästa även om det har varit svåra beslut 🙏

Ni har en fin blogg och insta och jag inspireras av er fotografering ( men lyckas inte alltid själv 🙈🤷‍♀️😅)

Har aldrig träffat dig/er men känns ändå som en vän på ett sätt.
Ta hand om dig och din resa på vägen
Kram från mig 🤗

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:00

Fina Carina, tusen tack för dina ord som värmer otroligt mycket. Du tar otroligt fina bilder och jag blir glad om vi kan inspirera. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen börjar trilla in igen, det betyder mycket för oss. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Pernilla 10 juli, 2022 - 07:43

Styrkekramar till er. Förstår känslan ni har. Men gör det som känns rätt för er inte för alla andra. Kramar Pernilla Floweroffame

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:01

Tack fina Pernilla. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Hannas krypin 10 juli, 2022 - 07:46

Tror alla som bloggar har perioder där det känns mindre kul och man kanske tvivlar på att man fortfarande kan. Gör det som ni känner blir bäst. Jag kommer dock sakna bloggen.

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:02

Tack fina Hanna. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Jessica 10 juli, 2022 - 07:55

Check på allt om “duktig flicka” och förstås klimakteriet. Trodde aldrig hormonerna skulle påverka mitt psyke så mycket. Ingen tröst just nu för dig men det blir bättre och man blir sig själv igen även om det tar tid(4 år för mig). Sköt om dig och var snäll mot dig själv dom dåliga dagarna. Kram

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:03

Dina ord betyder mycket och ger mig hopp, även om det just nu känns förskräckligt att inte riktigt känna igen sig. Hoppas du har en underbar sommar och njuter av semester. Kram Tina

Svar
Elisabeth 10 juli, 2022 - 08:00

Hoppas ni orkar fortsätta, uppskattar er fantastiskt inspirerande blogg. Styrkekramar/ Elisabeth

Svar
Agnethe 10 juli, 2022 - 08:59

Krya på dig kramar till er. Livet är inte alltid lätt. Ni måste göra det som känns rätt för er. Jag har alltid älskat allt ni skriver o visar. Hoppas att ni fortsätter. Men hur ni än gör gör ni det som är bäst för er.f
Fina ni.❤❤❤❤❤

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:14

Tack fina Agnethe. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:03

Tack fina Elisabeth. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Clpippi 10 juli, 2022 - 08:30

Har ingen aning om du får ta hormoner men det räddade verkligen mig att jag fick östrogen och progesteron så jag framför allt fick sova, inte ens kolikbebis kan jämföras med att försöka leva utan sömnen i klimakteriet. Tog några månader ta reda på vilka doser av vad men från typ dag 4 fick jag sova då betydde inte dom biverkningar jag inte kommit tillrätta med ännu något, men även det löste sig. Angående ms och värmen gissar jag du redan provar kylväst som verkar vara superbra ❤️ Ta hand om er ❤️

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:05

Hej Carina. Jag har fått tid till att ta prover efter sommaren och hoppas då att jag får svar på vad det jag har brist eller överdominans på när det gäller hormonerna. Trodde aldrig att klimakteriet skulle påverka mig så mycket. Hoppas du har en underbar sommar och få njuta av ledighet. Kram Tina

Svar
Ingrid Wallin 10 juli, 2022 - 08:42

Känner igen så mycket i just klimakterieämnet. Hur tankar och känslor svänger och kroppen förändras och en inte riktigt känner igen sig själv. All kraft och styrka till dig och er och vad gäller bloggen, välj det som är bra för er. Kommer att sakna er om ni slutar men har fått så mycket klokt och fint innan dess🥰 Kram/ Ingrid

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:07

Hej Ingrid. Trodde aldrig att klimakteriet skulle påverka mig så himla mycket både fysiskt och psykiskt, känns som att jag behöver lära känna min kropp och knopp igen. Hoppas du har fått hjälp, själv har jag fått en tid efter sommar och semester. Blir så glad att du blir inspirerad här inne och hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen börjar trilla in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Ulrica 10 juli, 2022 - 08:59

Känner sååå mycket igen mig i både klimakterie-spök och bloggkris.. jag vet dock att jag vill fortsätta med sociala medier, egentligen utan någon större förändring, men jag får ju fasiken inte till några inlägg.. jag tycker att jag fotar och allt ser ut som skit, redigeringen får jag aldrig till som jag vill och till slut så struntar jag i att skriva nåt.. vet inte riktigt hur jag ska pallra mig ur den här krisen och alla hjärnspöken.
Stor stor kram till er båda, ni inspirerar massor och jag hoppas innerligen att ni hittar er väg.
KRAM

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:14

Ja både klimakteriet och bloggkris är inga roliga historier. För mig har det hjälpt när det gäller bloggkrisen att i stort sett stänga ner alla sociala kanaler, koncentrera mig på mina bilder och inte jämföra mig med andra. Försöka hitta “min stil” och vara nöjd med den. Inte snegla på andras bilder och försöka göra likadant utan utgå från min känsla och uttryck. Du tar fantastiska bilder och din redigering är underbar, du har definitivt en stil som är så mycket du, fortsätt med den. Jag kommer att återkomma med klimakteriet under hösten och hoppas vi kan ge varandra tips och annat som kan hjälpa andra i samma situation. Stor kram vännen och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Helen Langlais 10 juli, 2022 - 09:08

Men, åh känner verkligen med dig i detta. Har ju passerat det värsta i klimakteriet för flera år sedan, och har nyligen gått utbildning i Medicinsk Hormonyoga för kvinnor, och hört många historier precis som din❤️ Just det stadiet där du är nu är verkligen svårt. Vet inte om du sökt, men det finns ju hjälp att få och ingen ska behöva må som du gör just nu! En kvinna jag nyligen talat med som grät sig genom varje dag startade med hormonplåster, efter det var hon precis som vanligt igen! Hoppas att du hittar den hjälp som passar dig❤️ ingen ska som sagt behöva må så dåligt! Du kanske inte måste bestämma dig om bloggen just nu, utan vänta lite tills du mår lite bättre!
Varm kram Helen❤️

PS Tack för tipset om de rosa jeansen💞har köpt ett par likadana nu😊

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:51

Trodde aldrig att klimakteriet skulle påverka mig så mycket fysiskt och psykiskt. Har fått en tid efter sommaren och hoppas då på att få en del svar. Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Helena och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Lena Fors Bengtsson 10 juli, 2022 - 09:19

Klimakteriet är verkligen en bov och ställer till det mycket. Detta är ett ämne som behöver lyftas mer. Min spontana tanke till dig är att ge allt tid och sätt dig själv i första rummet nu🥰 Bloggen är fantastisk och jag bara älskar allt ni skriver och alla underbara bilder. Var rädda om varandra🙏ni är saknade🥰/Lena

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:49

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Lena och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Lillemor Bae 10 juli, 2022 - 09:20

Så bra att du/ni kan reflektera tillsammans om vad ni vill, vart ni ska och vad som är viktigt.
jag förstår att livet påverkar era val.

För mig skulle det bli fattigt på lördagsmorgnar eller andra dar i veckan då jag kikar på din blogg bland de allra första.
Du inspirerar mig något otroligt.
Men min respekt har du för det val du tar.
Önskar dig att du snart känner livskraften återkomma och med den livsglädjen som du delar med dig av till andra. Nog så viktigt i dessa mörka tider.
varm kram

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:49

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Lillemor, att få vara en del av din helgmorgon känns otroligt smickrande, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Mycupoftweed 10 juli, 2022 - 09:40

Hej Tina! Usch, det låter verkligen inte bra det där… Jag hoppas du mår bättre snart och att de mörka tankarna förpassas till ett skrymslen någonstans ❤️ Skulle sakna er mycket om ni slutade med sociala medier, hoppas lusten kommer tillbaka – ni gör det ju såååå bra! Kram Helena (@mycupoftweed)

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:48

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Helena och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Sofia 10 juli, 2022 - 10:04

Alt ni gör är så fint och inspirerande ❤️ Så tufft för dig att inte må bra❤️ Jag känner så igen mig i hormonkaoset. Jag förstår inte Vad som händer med mig och känner inte igen mig själv. Ta det beslut som är bäst för er. Om ni är kvar blir jag väldigt glad! Massor av kramar ❤️

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:47

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Sofia och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Anna 10 juli, 2022 - 11:20

Åh raraste Tina!!! Så ledsamt att du har det så tufft nu! Hoppas du hittar ett sätt att komma ur det och vidare…kan förstå delen med klimakteriet…är ett skit och påverkar på så många plan, både i knopp och kropp…Ta hand om dig och följ ditt hjärta!!! Kram Anna ~♡~ ( @grengatangarden)

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:47

Att klimakteriet skulle påverka mig så mycket både fysiskt och psykiskt kom som en rejäl överraskning. Nu har jag fått tid efter sommaren och hoppas jag kan få lite svar då. Tack för dina ord Anna, älskar ditt konto och får så mycket inspiration, hängde med på resan till Skottland och nu vill vi än mer dit. Stor kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Monica S 10 juli, 2022 - 12:23

Fina Tina! Vad jag har saknat dig! Att öppna paddan och du är inte med oss känns verkligen tomt! Så sorgligt att du inte mår bra . Förstår att livet kommer ikapp oss ibland och när kroppen säger ifrån måste man ta en paus. Du och ni ger mig inspiration och jag älskar att se era olika projekt. Du är en helt fantastisk och vacker kvinna som jag vill fortsätta hänga med . Du är en sån man gärna har som vän. Hoppas att du snart mår bättre. Varma tankar och kramar till er båda/ Monica ❤️

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:45

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Monica och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Maria 10 juli, 2022 - 12:50

Hej!
Jag hoppas verkligen att ni fortsätter med bloggen, jag har fått så mycket inspiration genom åren.
Kram

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:44

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Maria och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Ann-Catrin Crona 10 juli, 2022 - 13:52

Jag har följt dig i många år och du Tina har varit min inspiration och glädje i livet. Känns som vi känner varandra och vi själva är födda 1970 men det gör vi ju inte. Själv har jag tampats med fibromyalgi, utmattning och depression då en av våra döttrar drabbats av hjärntumör. Det sliter på en en familj och vad det gör med en när en resa med cancer blir 10år. Jag tycker så mycket om er och hoppas att energin kommer tillbaka❤️🕊 Kramar i massor mrs.crona

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:43

Fina Ann-Catrin blir så rörd av det du skriver, om jag bara kan ge dig lite glädje i din tuffa vardag så betyder det så mycket. Ni genomgår en föräldrars mardröm och allt annat känns så litet i jämförelse. Jag hoppas av hela mitt hjärta att din dotter mår bättre, att du mår bättre och att ni tillsammans fått njuta lite av sommaren. Vi kommer tillbaka snart och hoppas då att vi kan förgylla din dag för en kort stund. Kram vännen. Tina

Svar
Katarina Larsson 10 juli, 2022 - 14:23

Hej! Hoppas verkligen ni fortsätter! Du är inspirerande och det är viktigt att även visa riktiga livet är inte en dans på rosor. Skönt för oss andra att inse vad som kan hända när man kommer i klimakteriet. Hur du tänker kan hjälpa andra! Du kan få tips av andra kvinnor i samma situation. Du är fortfarande en inspiration så fortsätt blogga när du orkar. Det är värdefullt för oss. Hoppas du mår bättre och får mängder av tips som kan stötta dig i denna period. 🌸🌸🌸🌸

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:25

Hej Katarina och tusen tack för dina ord som betyder otroligt mycket ska du veta. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Kommer ta upp en hel del om klimakteriet i höst och hoppas vi kan hjälpa varandra med tips. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Gunnel 10 juli, 2022 - 14:38

Kära fina Tina💛
Önskar att du ska få sköna och bra dagar nu framöver. Livet kommer emellan väldigt påtagligt ibland och jag hoppas det vänder för dej nu.
Är så glad för din blogg som blivit en del av min vardag så jag hoppas att du vill och orkar fortsätta💛 Så många fina tips, ditt sätt att skriva, bilderna och så du själv som är en riktig toppensnäcka 🥰 Det måste vara tufft att resa sig gång på gång men håller alla tummar för att det ska bli bättre för dej men absolut ingen press nu utan ta det i din takt 🙏
Varm kram ❤️
Gunnel

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:23

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Gunnel och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
christina 10 juli, 2022 - 17:16

Hej Fina Tina. Sänder varma kramar till dig. Hoppas att det vänder snart och att du får må bättre. Läser din härliga blogg varje dag och jag får sådan inspiration om så bra tips, god mat, bakning och härliga bilder.. Du är så duktig Tina. Ta hand om dig nu och låt det ta den tid det tar. Massor av kramar. Christina

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:22

Blir så otroligt glad att du följer oss här inne Christina och att våra tips uppskattas, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Margita Månsson 10 juli, 2022 - 17:59

Hej Tina.
Ledsamt att höra att du inte mår bra.
Tänker på dig.🥰 Hoppas att du snart känner dig piggare och att det vänder.🥰❤️🙏 Var rädd om dig och ta en dag I taget.
Jag hoppas att du kommer tillbaka eftersom jag får sån inspiration och glädje från er. Plus alla tips och idéer som man kan göra både inomhus och i trädgården. Allt mode som ni visar och framför allt livet ni lever.❤️❤️ Älskar detta. 🥰❤️ Kram Margita.

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:21

Fina Margita tusen tack för dina ord som jag blir så otroligt glad över. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Catarina 10 juli, 2022 - 19:33

Livet har verkligen sina ups and downs, speciellt under klimakteriet. Jag tror att många fler känner sig som dig och tappar helt självförtroendet och tappar bort sig själv liksom. Det finns hjälp att få, men dock inte överallt tyvärr.
Jag hoppas att det reder ut sig och att du kommer tillbaka med förnyad kraft. Jag saknar verkligen era fina inlägg om allt ni gör i huset och er trädgård. Jag har hittat mycket inspiration hos er.
Ha de bäst. Kram, Catarina <3

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:20

Tack fina Catarina för dina ord. Att klimakteriet skulle påverka mig så mycket både fysiskt och psykiskt kom som en total överraskning och jag lär mig att handskas med det tills jag får hjälp efter sommaren. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Annelie 10 juli, 2022 - 20:49

Hej
Vet inte om jag har skrivit någon kommentar här tidigare men känner att det nu var dags. Jag har genom åren följtdin/er blogg och finner ett stort nöje i att läsa om er resa tillsammans. Jag hoppas att ni finner en väg som känns rätt och jag tackar för all inspiration och nu och då går jag tillbaka för att läsa om tips och guldkorn i rese kategorin, har själv bott i Halland i 11 år och har nyss flyttat hem til Norrland igen. Så mycket fina foton som har funnits att känna igen och på ställen o platser känner sorg om det skulle vara så att bloggen säts på hold.

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:19

Blir så otroligt glad över dina ord Annelie. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Mari-Anne 11 juli, 2022 - 06:58

Jag hoppas att vi ska få fortsätta att njuta av underbara bilder på bloggen. Självklart går hälsan först😘

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:17

Hej Marie-Anne och tack för dina ord. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Susanne 12 juli, 2022 - 09:09

Känner igen mig i att ha tappat vem jag är o viss mening i livet i o m klimakteriet. Undviker sociala medier men sökte förra sommaren på linneklänning o hamnade på dina sidor. Jag har sedan dess flera favoritplagg efter inspiration från dig, då bla linneklänningen 🥰 Även flera jättefina inredningstips. Har blivit kär i Dahlior o har i år planterat en Café au lait i stor kruka som bär knopp🌸 Livet går upp o ner o jag förstår att det är jobbigt med MS, sociala medier svämmar över av till synes perfekta liv, jag önskar att du kommer må bättre, men det är tröstande att du delar med dig av livets motgångar med o att se att vi alla är ganska lika trots allt. Att livet har flera sidor. Önskar dig en skön o avkopplande sommar o att du känner dig lite bättre snart. Tack för all inspiration 💕💕🌸

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:16

Fina Susanne. Blir så otroligt glad för dina ord som värmer otroligt mycket. Att våra tips och idéer uppskattas betyder så himla mycket. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar
Agnethe 20 juli, 2022 - 05:51

Tänker på er ofta. Ni ska göra det som är bäst för er. Tänk efter väldigt noga. Hälsan först. Jag är kvar om ni tänker fortsätta o jag väntar gärna på er ni är bäst. Styrkekramar till er.

Svar
Anne 22 juli, 2022 - 13:30

Tack för alla inlägg genom åren. Kris låter allvarligt, en sån ska man ha stor respekt för. Lycka till med ert fortsatta arbete, vad ni än tar er för!

Svar
Home2Tiny 25 juli, 2022 - 09:15

Tack själv Anne för att du har kikat in till oss genom åren, det betyder mycket för oss. Vi har verkligen funderat hit och dit och har insett att vi saknar den här plattformen så mycket, så vi kommer tillbaka. Hoppas du vill fortsätta att hänga med oss när blogginläggen trillar in igen. Kram och ha en fortsatt underbar sommar. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.