Enkelt och gott!
Och något som jag har gjort i många herrans år i olika varianter, när jag använder muffinsform kallar jag dem omelettmuffins.
De här är ett superbra glutenfritt recept och du kan använda det på två olika vis antingen till salt eller sött.
I den här varianten använder jag sött, det vill säga jag har i vaniljpulver och lite ica sötströ och servera med sylt och grädde.
Gör jag den salta varianten tar jag i en gnutta salt och ost istället och servera till exempel räkröra i.
De här serverar jag gärna till helgfrukosten eller till fika, finns det färska, svenska jordgubbar är det allra bäst.
Nu hade Mr C köpt det till mig, men jag hade bara lämnat tre kvar sedan kvällen innan, ha, ha, svenska jordgubbar i maj, det är vardagslyx deluxe det.
Jag brukar ibland blanda rysk yoghurt med lite vispad grädde, fräscht och känns lite lättare.
Perfekt när man vill ha något omedelbums och gott.
Ha en ljuvlig dag vänner!
Kramisar
T
2 kommentarer
Men mums så gott det lät!?Måste prova!
Kram Åse
Verkligen ett så användbart recept som du kan variera hur mycket som helst. Går att göra i en rund ugnsform också, det brukar jag göra den salta varianten i och lägga på fyllningen efteråt och servera hela formen på bordet. Kram och ha en underbar dag vännen. Tina