Låt julen ta plats och gör något oväntat med ditt julpynt

av Home2Tiny

Att göra något oväntat med julprylarna är alltid roligt

Bara för att det står julgranskulor eller pepparkaksformar på förpackningen finns det ju ingen jullag på att det är just det du måste använda sakerna till.

Själv tycker jag det är roligt att pynta på lite mer oväntade ställen än de vanliga som på ett bord, en byrå eller hylla.

På de två första bilderna har jag hängt en silverfärgad gran i lampetten.
Tycker det är snyggt att blanda metallerna, det skapar läckra kontraster och sen ser det nästan ut som granen svävar där i luften.

Granen är gammal och lampetten är ett diy-projekt vi gjorde i början på året.

Egentligen är jag inte alls för sådant här kitschigt julpynt, men jag tyckte den här polkagrisen i grönt var så cool att jag var tvungen att köpa den.

Tog bort det silvriga bandet den hängde i och band dit ett grönt sidenband i stället, sen fick den hänga på ljuslampetten i hallen som en oväntad detalj som inte går att undvika liksom.

Att använda spegeln för att dubblera detaljerna ger i sig en riktig raffinerad effekt.

Polkagrisen hittade jag på Dollarstore
Fågeln är köpt hos JbHome och är nu på rea HÄR finns även i svart HÄR

Några julgransdetaljer hängde jag på vitrinskåpets handtag, tillräckligt stora för att synas, men ändå såpass små så det inte blir rörigt för ögat med resten av pyntet inne i skåpet.

Att leka sig fram med inredningen är alltid roligt och speciellt till jul när jag själv går lite utanför mitt inredningsspår.

Det är liksom kul att gå all-in och låta julen ta plats, en till två månader om året för att sen få återgå till det som känns mer som “hemma”.

Hoppas du blev inspirerad och fick lust att göra något oväntat med ditt julpynt.

Ha en toppendag vänner!

Kramisar
T

 

 

LIKNANDE INLÄGG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »