Jag lättar på hjärtat om vad som händer bakom “de där” bilderna

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Igår blev det minsann inget inlägg

Jag är verkligen skör och mitt humör är sannerligen ostabilt, avskyr att känna mig såhär orolig och ledsen.

Men oron för Mr C morrar och sen är det annat som tär också.
Jag försöker alltid hålla humöret uppe, är en fighter av guds nåde, men även jag har en gräns och just nu är jag väldigt nära att tippa över, en liten sak till och jag vet inte vad.

Fan vad jag är trött på att kämpa, jag önskar mig bara en sak i världen att vi får må bra och kanske ett halvår av lugn och ro, tror aldrig vi har haft det tillsammans.

Nu vill jag bara ha finare väder så att jag kan vara ute i trädgården och påta, det får mig alltid att må bättre och orosmolnen skingrar sig för stunden.

Okej nu har jag lättat mitt hjärta och det känns alltid en smula bättre.
Jag hoppas verkligen inte att jag verkar gnällig, försöker bara vara ärlig om vad som sker bakom de där bilderna.

Jag vill alltid du ska få tips och idéer när du kikar in till oss, vara fylld av inspiration när du “går” härifrån.

Men jag vill också vara öppenhjärtig om livets toppar och dalar,  livet är inte alltid en dans på rosor även om det kan se ut så på bilderna.

Mänskligt är det väl också att tröstshoppa när man känner sig en smula svajig.

Som du vet vid det här laget är linne en storfavorit för mig och när jag hittade det här setet med shorts och kavaj sa det bara klick på alla sätt.

Jag är mer en shorts än kjoltjej, även om jag gillar kjol också förstås och just de här med hög midja och lite mer dressade föll jag som en fura för.

Den oversized kavajen kommer användas flitigt i sommar, passar till det mesta till exempel jeans och ett vitt linne, hur läckert som helst.

Redo för en drink på en uteservering, för en mer avslappnad look hade jag tagit Birkenstocksandaler i stället för kilklackar.

Du hittar shortsen hos H&M HÄR (jag har storl 34)

Kavajen hittar du hos H&M HÄR (jag har storl 36 men skulle kunnat ta en 34)

Tycker du bättre om byxor är de HÄR ett tips till kavajen

De HÄR vita (finns i flera färger) är till ett riktigt bra pris

Andra snygga som dessutom är på rea och finns fler storlekar kvar i är de HÄR shortsen

Och föredrar du lite längre shorts är de HÄR superfina

Sen måste jag bara tipsa om den HÄR pyjamasen i linmix, perfekt i sommar

Men nu håller vi tummarna här hemma att allt vänder, väder, hälsan och annat som skaver, det är nu livets lotteri delar ut högvinsten till oss!

Liknande stråväska hittar du hos Åhléns HÄR

Liknande skor med kilklack hittar du HÄR

Ta vara på dagen vänner och ta hand om varandra!

Kramisar
T

24 kommentarer
73

LIKNANDE INLÄGG

24 kommentarer

Monica S 26 maj, 2021 - 11:05

Hej Tina! Tycker att du är helt fantastisk med din ärlighet. Livet är både glädje och sorg. Du är en förebild med ditt försök att sprida inspiration, och du lyckas alldeles utmärkt. Förstår din oro ,lever själv med ständig oro för min bror som har det väldigt tufft. Jag är hans livlina just nu.Hoppas att ni får må så bra som det är möjligt just nu.Många varma styrkekramar till er båda/Monica 💕

Svar
Home2Tiny 27 maj, 2021 - 13:19

Fina Monica, förstår att du har det tufft, men vilken fantastisk syster din bror har. Tack för din omtanke, den värmer otroligt mycket. Ta hand om dig vännen. Stor kram Tina

Svar
Maj 26 maj, 2021 - 11:36

Tänker på er att ni har det jobbigt nu. Hoppas att det inte är något allvarligt med maken…
Jag har också oro över min gubbe, men sist var värdena ok. Kramar till er bägge❤️

Svar
Home2Tiny 27 maj, 2021 - 13:19

Tack fina Maj för din omtanke den värmer otroligt mycket ska du veta. Så skönt att värdena var bra för din man den här gången, då kan ni pusta ut för en liten stund. Stor kram till dig. Tina

Svar
Britt-Marie Turesson Hallgren 26 maj, 2021 - 13:07

Nu skiner solen här på den halländska kusten och livet blir genast lite lättare och då hoppas jag att Du också mår lite bättre både i kropp o själ! Du är i alla fall otroligt snygg o bilderna är jättefina. Det gråare håret klär Dig verkligen och Du är så inspirerande!
💞💞💞

Svar
Home2Tiny 27 maj, 2021 - 13:21

Tusen tack Britt-Marie, du är så otroligt gullig. Visst gör vädret mycket för humöret, jag mår så mycket bättre när jag kan vara ute i trädgården och fixa. Kram och ha en mysig dag. Tina

Svar
Monica Ekman 26 maj, 2021 - 14:18

Kära vän, du har så fantastiskt vackra bilder och är så snygg i alla kläder. Det gör mig ont att inte allt får vara bra men det finns nog något hos alla att ängslas för. Hoppas verkligen att allt ordnar sig. Jag hade det kämpigt för 6 år sen med en cancerdiagnos men hittills har det gått bra o jag är glad för all tid som ges mig. Att du lättar på hjärtat tror jag bara är bra, både för dig och för oss som läser. Det blir mer verkligt så. Stor kram till dig i denna kramlösa tid. ❤️

Svar
Home2Tiny 27 maj, 2021 - 13:23

Tror du tänker som mig Monica. Varje dag är en sällsam gåva en skimrande möjlighet. Förstår att du kämpar också och har det tufft, men jag hoppas av hela mitt hjärta att du mår okej nu. Skickar den varmaste kramen. Tina

Svar
Agnethe 26 maj, 2021 - 15:22

Du är inte gnällig. Du är ärlig.Livet går upp o ner för alla tror jag. Men många erkänner det inte. Du är så inspererande med allt o snygg.. Kramar till er.

Svar
Home2Tiny 27 maj, 2021 - 13:24

Tack fina Agnethe för din förståelse det betyder mycket. Stor kram till dig och ha en mysig dag. Tina

Svar
Helene 26 maj, 2021 - 16:50

Hej! Du är verkligen inte gnällig utan bara väldigt mänsklig& ärlig. Hoppas verkligen att det vänder& både du& maken får må bättre& livet kan kännas lättare. Ta hand om er& vila när ni kan& behöver. Varma kramar till er❤❤

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:02

Tusen tack fina Helene för din omtanke och förståelse, det värmer ända in i hjärteroten ska du veta. Stor kram till dig från oss och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Milla 26 maj, 2021 - 17:42

Du är en sann inspiratör på många vis. Och i alla fall mig är det en enorm tröst att se ärlighet om att livet dalar o svänger för fler, samtidigt som det går att hålla vissa saker igång i alla fall.
Jag är enormt sliten o frustrerad i mitt jobb just nu och pga motiga saker i ett projekt. Det är en balans att försöka vara neutral och jobba på blandat med frustration o ren ångest. Man vill inte gnälla samtidigt som man vill tala om hur läget är., och blir så irriterad på mig själv att det tär så mycket och tar energi från andra saker som är viktigare. Hälsan är ju det viktigaste av allt, ever. Kram Milla

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:05

Förstår att det är enormt tufft för dig Milla. Hoppas du hittar ett sätt att tala om för dina kollegor eller chef hur du mår och ni kan hitta en lösning. Att jobbet tar så mycket energi kan aldrig sluta väl och din hälsa är absolut det viktigaste. Tack för att du tar dig tid att skriva här inne, dina ord betyder mycket och ger mig energi. Stor kram till dig och ta hand om dig. Tina

Svar
Margita 26 maj, 2021 - 18:43

Hoppas verkligen att ni mår bättre snart och att ni får den hjälp ni behöver.🥰 Ni kämpar på båda två. Tänker på er. Alltid så inspirerande att kika in här på ditt konto.Fina bilder på dig och ert hem och trädgård. Alltid lika roligt att kika in till er. Ta hand om er så mycket ni kan.🥰🥰 Kram från MAGGIS.

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:06

Tusen tack snälla Margita, blir så otroligt glad över dina ord. Stor kram till dig från oss och ha en underbar dag. Tina

Svar
Linda 26 maj, 2021 - 20:46

En mysig fika i all enkelhet, lyckan av vackra blommor och förmågan att njuta av en solig dag tillsammans är ju ändå det som livet till stor del handlar om. Förmågan att se det stora i det lilla tycker jag att ni förmedlar så fint i er blogg. Visst är det härligt att inspireras av all vacker yta men ärlighet och att våga dela även det som känns tufft är också viktigt. Styrkekramar!

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:08

Blir så otroligt glad över dina ord Linda för det är precis det vi vill förmedla. Glädjen i det lilla, att ta vara på det som finns runt oss här och nu är så viktigt. Stor kram till dig från oss och ha en mysig dag. Tina

Svar
Mari-Anne 27 maj, 2021 - 05:28

Hej snygging! Sååå otroligt fina bilder på dej. Hoppas att dom bra dagarna blir fler.
Kram till er båda 🥀

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:08

Du är för gullig Mari-Anne. Tusen tack och ha en härlig fredag. Kram Tina

Svar
Erika 27 maj, 2021 - 09:47

Livet är sannerligen inget lätt kapitel i livet oavsett vilket kapitel det handlar om.
Sjukdomar och allt som hör därtill, är så svårt att få både grepp om – handskas med.
Ofta orkar man bara inte greppar allt det men, hur det än känns just då och där, kan
man till slut skönja ett svagt ljus i fjärran, om än litet, det finns där. Sedan när allt lagt
sig och saker och ting visar sig från en annan sida, kan man andas ut och ännu en gång
hoppas på att det till slut blir bra. Jag har varit där och vänt igen. Allt ordnar sig till slut,
det hoppas jag det gör för er båda. Varm omtänksam kram till er båda!

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:10

Du förstår precis Erika. Bara man vet vad det är när det gäller sjukdomar så får man ta det där ifrån. Ovissheten är oftast som gnager mest och tär något fruktansvärt. Vi tar en dag i taget och vet att det där framme någonstans kommer att lösa sig och bli bättre. Tack för din omtanke. Stor kram från oss och ha en härlig dag. Tina

Svar
Mette 27 maj, 2021 - 20:50

Kjære Tina❤️❤️En ting skal du vite, du er faen 🙃meg så vakker, uansett hva du har på deg ser du helt fantastisk ut! Jeg vet livet kan være veldig tøft til tider. Fint du deler🥰klem Mette

Svar
Home2Tiny 28 maj, 2021 - 07:11

Du är för gullig Mette. Tusen tack för dina ord som värmer otroligt mycket. Stor kram till dig och ha den bästa dagen. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.