Dags att gå från tankeverksamhet till handling

av Home2Tiny

Vad tror du?

Är det nu det vänder och våren sätter fart på riktigt?

Känner att nu måste jag få gå från tankeverksamhet till handling  för min popcorn-hjärna håller fullkomligt på att explodera av idéer och saker jag vill hitta på ute i trädgården.

Den sista tiden har jag surfat inspiration, lusläst allt jag kommit över om att odla både blommor och grönsaker och sen har jag letat möbler och annat till både växthuset, balkongen och trädgården.

Det är den här tiden på året innan högsommaren kickar in som jag mår som allra bäst och därför vill jag riktigt krama ur varje sekund av våren.

Är lite småstissig över att vi inte får den där goa vårvärmen utan det går från det här lite småkyliga till pang på –  ökenvärme direkt.

Det ända jag vill just nu är att få landa i den omfamnande våren, njuta och gotta ner mig i trädgårdsarbete innan sommaren knackar på dörren.

En spretig hoppsan-hejsan-bukett får alltid hela rummet att le.

Nu ska jag jobba för att senare i eftermiddag förhoppningsvis kunna ta ett krafttag ute i trädgården.

Ha en ljuvlig dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Ulrica 15 april, 2021 - 16:51

Men älsk på den buketten ??? Ja nu går hjärnan på högvarv ? idag har solen lyst och jag har både krattat och bränt pannan och enligt SMHI väntar några fina dagar så man får leta fram solskyddsfaktor ??☀️? Ha en fin kväll och på återseende.

Svar
Home2Tiny 20 april, 2021 - 09:53

Tack snälla Ulrica. Helt underbart väder, att kunna vara ute och få solkysst hud. Stor kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »