Brickan från Ibride att älska eller tycka mindre om!

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Det  där med personliga detaljer i inredningen

Det skulle jag påstå att den här något speciella brickan/tavlan från Ibride är.

En typisk vattendelare skulle jag tippa, antingen älskar man den eller så tycker man betydligt mindre om den.

Själv föll jag som en fura när jag för något år sedan såg just de här brickorna med de roliga porträtten av eleganta djur, avbildade i klassisk stil och tänkte att någon av dem skulle passa perfekt i vårt annars strama hem.

Att jag inte köpte någon där och då berodde på att de här brickorna kostar en slant, så istället åkte de upp på önskelistan i väntan på att jag skulle ramla över dem till ett mer plånboksvänligt pris.

Och se där, jag gjorde ju det till slut, okej fortfarande inte den billigaste brickan om jag säger så, men för mig är den mer som en vacker tavla som kommer få hänga med i många år.

Och för mig är det som en vuxenskattjakt och någon form av utmaning att leta upp de där juvelerna som står på min önskelista till bästa pris.
Det handlar inte på något sätt att jag är snål eller ekonomisk, men jo, där får jag nog erkänna, lite ekonomisk är jag nog allt, men själva grejen är ändå, att vänta, spara och sen slå till när jag nosat upp saken på rea, det ger en kick alltså.

Jag menar vem blir inte lycklig av att fynda liksom????

Jag hittade brickan HÄR

Fler motiv hittar du HÄR

Orimligt stolt över min första bukett hemmaodlade narcisser.

Tänk det är nu det börjar, blomsäsongen och snart kommer tulpanerna, verkligen lycka på högsta nivå.

Lekfull med en smula humor som lätt framkallar ett leende känner jag varje gång jag ser tavlan nu här hemma och jag tror säkert att den kommer bli en snackis när vi sen framöver äntligen kan bjuda hem vänner igen.

Nu jobb!

Ha en toppendag vänner!

Kramisar
T

 

0 kommentarer
37

LIKNANDE INLÄGG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.