När sovrummet får agera kontor

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Fördelen med att jobba hemma

Är att jag kan ha kontoret var som i huset.

Som de där dagarna när kroppen inte riktigt är med mig och värken inte kan bestämma sig om den ska jävlas ordentligt eller bara vara som “vanligt”, då får sängen vara mitt kontor.

Jag bullar upp med extra många kuddar, förser mig med en balja kaffe och har alla nödvändiga tekniska prylar på behörigt avstånd, sen så är det bara att jobba en stund, vila en stund, jobba, vila, ja du fattar.

Absolut inte lika effektivt som en bra dag, men jag får i alla fall lite gjort och så länge det känns okej, mår jag ändå bättre av att kunna fokusera på något roligt än att bara avvakta om och när värken ska knocka mig helt.

Den här dagen hade jag tur, det blev inte värre än så här och även om det också tär och jag blir fasligt trött är det ändå en bra dag jämfört om jag skulle behövt krama hinken och försvinna i en dimma av smärta och förlora en dag helt.

Jag var ju helt klart tveksam när vi först målade blått i sovrummet, men jag måste ändå hålla med de som säger att den blå paletten ofta upplevs som rogivande och lugnande.

Kanske är det för att den blå färgen för tankarna till svalkande vågor och en lugnande himmel som gör att den ger en avslappnande stämning i vårt sovrum.

Och eftersom jag ändå tillbringar en hel del tid här inne är det en skön känsla, att känna sig omfamnad av ett lugn och en stillhet.

Snygg liknande pläd hittar du hos Åhléns till ett väldans bra pris HÄR

Liknande blå pläd hittar du hos Jotex HÄR

En annan liknande pläd hittar du hos Ellos HÄR

Får ofta frågor om var vi köpt färgen.

Den är från Rusta och du hittar den HÄR

Idag har jag som tur är en bättre dag och jag hoppas till och med på en lunchpromenad, får se vad vädret tillåter.

Annars är det jobb som väntar och så tänkte jag överraska Mr C med en date-night, lite vardagslyx är alltid mysigt.

Ha en strålande fin dag vänner!

Kramisar
T

0 kommentarer
23

LIKNANDE INLÄGG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.