Jag erkänner, att tröstäta hjälper en smula

av Home2Tiny

Så blev det några sådana där tråkdagar – igen

När huvudet går rakt in i en hjärndimma och kroppen protestera vilt.

Men jag har lärt mig, som du säkert märkt, att jag numera inte tvinga mig till ett inlägg när jag mår såhär, varken på bloggen eller instagram.

Även om jag saknar er så vet jag att det är bättre att lägga all fokus på att kurera mig, vilket i slutändan innebär att jag snabbare får tillbaka energin och kan kika in här igen.

Jag är inte 100 % än, men så mycket bättre och med helgen på igång så känns det oerhört skönt.

Och enligt Mr C så är det snudd lag på att skämma bort frugan när hon är krasslig med ett pigga-upp-dig-paket.

Och se där, bara lådan i sig var ju vansinnigt snygg i mina ögon.

Allt blir så mycket bättre med lakrits enligt honom (och helst med rödvin, men just nu kaffe) och ja när jag är sådär ynklig så erkänner jag ärligt att tröstäta hjälper en smula.

Jag äter i princip aldrig godis, på grund av jag i största möjliga mån undviker socker och gluten.
Men just salt lakrits (och choklad, helst i kombination) är min svaghet, helst när hormonerna svajar sådär lite lagom också.

Och Göta Petter så goda de här var från Haupt lakrits, de ska ätas med andakt.

Fredag och solen skiner där ute, men här blir det mest vila och återhämtning.

Förhoppningsvis håller det fina vädret i sig över helgen och jag får energi till att ta mig ut en liten tur i trädgården.

Vad har du för helgplaner?
Berätta gärna, så jag får något att läsa om när jag ligger där på soffan.

Ta hand om er vänner, varje dag är en gåva, en skimrande möjlighet

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Monica S 19 mars, 2021 - 15:39

Fina Tina! Det är så märkligt att jag saknar dig som en kär vän fast jag inte känner dig annat än genom bloggen. Du är en kämpe, beundrar din livsglädje trots att kroppen strejkar. Tur att din Mr C vet hur han ska muntra upp dig.Ikväll blir det Cava och en räkstubbe. Imorgon promenad med min granne som också är min bästa vän. Går en sväng till havet som vanligt och pratar om allt vi behöver, blir lite som terapi. Både gråt o skratt . Tillåter vädret så kan det mycket väl bli ett glas ? på min altan. Krya på dig bästa Tina . Varma kramar/Monica?

Svar
Home2Tiny 22 mars, 2021 - 08:45

Du är för gullig Monica och jag känner så också att du och alla andra som skriver här inne är våra vänner. Tänk om vi alla kunde träffas någon gång, så kul det hade varit. Hoppas du hade en underbar helg och njöt av livets goda. Så viktigt med de där mysiga stunderna som sätter en guldkant. Stor kram till dig och tack för alltid peppande och fina ord. Ha den bästa starten på veckan Tina

Svar
Eva 19 mars, 2021 - 22:42

Här kommer en krya på dig kram <3

Svar
Home2Tiny 22 mars, 2021 - 08:45

Stor varm kram tillbaka till dig fina Eva. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »