Vad är ditt bästa tips för en lyckad picknick?

av Home2Tiny

Inlägget innehåller reklamlänkar

Picknick är alltid en humörhöjare

Oavsett om man har den i trädgården, på stranden, i skogen eller på en klippa någonstans.

Packa korgen med godsaker, hitta ett magiskt ställe och sen bara njuta, enkelt och så himla mysigt.

Jag har inte riktigt bestämt om vi ska stanna hemma och duka upp i trädgården eller ta en tur någonstans, vi får se, skönt när man inte behöver planera utan tar det lite som det kommer.

Vad är ditt bästa tips för en lyckad picknick?

Kaffe och en smarrig godsak slår det mesta och är nästan ett måste på en picknick.

Linnet jag har på mig är gammalt, men en topp jag har kikat på är den HÄR så himla fin, även det HÄR linnet funderar jag på att klicka hem, så snyggt.

Även kjolen är gammal, men är du som jag och gillar maxikjolar tycker jag du ska kika på den HÄR  eller den HÄR  så snygga båda två

Nu måla en altandörr innan vi bestämmer om vi ska åka iväg eller stanna hemma.

Ha en strålande fin dag vänner!

Kramisar
T

 

2 kommentarer
26

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Monica 19 juli, 2020 - 11:20

Hej Tina! När jag ser den där smarriga kakan skulle jag gärna följa med dig på picknick,även utan den också så klart.Igår hade jag en liten träff med min dotter och två av mina barnbarn.Dom bor ju i Skåne men var hos kompisar i här på västkusten. Så härligt att se dom ,men också lite vemodigt. När vi skulle skiljas sa Julia 12 år jag vill ju krama dig mormor men det går ju inte. Gjorde ont i mitt hjärta .Så är det i dessa tider .Varma kramar/ Monica🤗

Svar
Home2Tiny 20 juli, 2020 - 09:48

Du är för gullig Monica, så mysigt det hade varit, med en picknick. Sitta där och dricka kaffe och prata om livet. Förstår att det gör ont i mormorhjärtat, det är så sorgligt att inte kunna kramas och umgås “normalt” Får tårar i ögonen av Julias kärleksfulla ord, en gåva att få ha ett så underbart barnbarn. Ta hand om dig vännen och ha den bästa starten på veckan. Stora och många kramar Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.