Tillbaka från semestern

av Home2Tiny

Jag har saknat er

Och förhoppningsvis har du saknat oss en smula.

Det blev en liten längre paus än jag hade tänkt mig och faktiskt har det känts helt okej.

Nu har vi i och för sig inte släppt jobbet helt, kameran har hela tiden varit med och jag och Mr C har diskuterat mycket kring bloggens framtid.

Jag är en sådan person som analysera mycket, inte statiskt och sådant, det tycker jag är bottentråkigt och ger mig inget alls, utan mer kring det jag gör och i.n.t.e gör.

När man bloggat så länge som vi har gjort nu, nästan 7 år så är det lätt att hamna i samma hjulspår, allt går liksom på rutin och det är det minsta jag vill.

Vår vision är att bloggen hela tiden ska utvecklas, att den ska ge så mycket inspiration som möjligt och vara så intressant att du hela tiden vill återkomma och förhoppningsvis rekommendera den vidare till dina vänner.

Men gör vi det?

Och framför allt hur kan vi bli bättre?

Vi har våra planer och tankar såklart, men du får gärna skriva om du har några idéer om vad du vill se mer av här inne hos oss.

En grej vi började med igår är film på instagram story.
Där kan du följa vår dag i köket, så följ oss gärna på insta om du vill ha lite mer rörliga bilder @home2tiny
Dock ligger filmerna bara kvar 24 timmar, så skynda om du vill kolla.

Men i alla fall, vi är tillbaka och det känns både kul och spännande, som att börja på något nytt.

Snygg stråhatt hittar du HÄR och HÄR

Fin kimono hittar du HÄR och HÄR

Ha en härlig dag vänner!

Kramisar
T

12 kommentarer
32

LIKNANDE INLÄGG

12 kommentarer

Kristin Svensson 15 juli, 2020 - 14:10

Hej, jag är till och från läsare på er blogg. Blir så trött på alla tips på köp hela tiden . Tycker om att läsa renovering,mat och inredning, men detta handlande hela tiden stör mig. Väljer bort de bloggarna. De flesta av er bloggare har ju lönearbete så ni lever ju inte på bloggen. Hälsningar Kristin

Svar
Home2Tiny 15 juli, 2020 - 15:46

Hej Kristin. Jag kan till viss del absolut förstå din inställning till köp osv. Jag tycker själv att jag har förhållandevis lite tips på köp, men eftersom bloggen är mitt jobb, alltså jag har inget annat jobb så är det mitt sätt att tjäna pengar. Det ligger otroligt mycket tid och jobb bakom varje inlägg och att göra det helt gratis, ja jag tror inte själv att du skulle gå till jobbet 8 timmar om dagen och inte få någon lön. Jag kommer att fortsätta att tipsa om olika varor och blanda upp det med diy-projekt, trädgård, recept osv, det ena behöver inte utesluta det andra tänker jag. Men jag tar åt mig såklart och så hoppas jag ändå att du kikar in här lite då och då. Ha nu en mysig kväll. Kram Tina

Svar
Lena 15 juli, 2020 - 17:11

Hej, jag älskar dina tips och länkar till det du tipsar om, bara att bortse ifrån ju om man inte vill handla. Det är blandningen på bloggen som tilltalar mig mest med inredning, mode, diy och trädgård. Sen att du/ni har väldigt bra smak gör ju inte saken sämre ☺️. Som sagt blandningen tilltalar mig och jag vill gärna fortsätta läsa.

Lena 🌸

Svar
Home2Tiny 16 juli, 2020 - 08:20

Om du visste så glad jag blir för dina ord Lena. De värmer enda in i hjärteroten och betyder så mycket. TACK!!!! Vi ska göra vårt yttersta för att fortsätta att inspirera och ge tips. Vi är så glada att du vill hänga med oss här inne. Stor kram och ha en underbar dag. Tina och Mr C

Svar
Ulrica 16 juli, 2020 - 06:09

Hej och tack för en inspirerande blogg med hög kvalitet! Det ni delar med er passar mig väldans bra 👍🏻 Och ni är seriösa i det ni gör. Jag tycker det är bra med länkar till köpstället ifall jag skulle vilja klicka hem nåt och jag blir inspirerad av dina tips på kläder. Det är ju en härlig blandning av ”livet” inne hos er med fantastiska bilder. Tycker att bloggen i sitt utförande är topp och jag hoppas ni fortsätter, Det är det genuina hos er som gör bloggen! Så ändra inte för ändrandets skull, bygg mer på det ni redan skriver om, nåt jag gärna läser mer om är Mr C:s öltips.
Sköt om er och hoppas dagen behandlar er väl 🤗

Svar
Home2Tiny 16 juli, 2020 - 08:23

Om du visste så glad jag blir för dina ord Ulrica. De värmer enda in i hjärteroten och betyder så mycket. TACK!!!! Jag ska genast säga till Mr C om att fler öltips önskas, kan lova att då blir han glad…. Vi kommer att fortsätta att göra allt för att inspirera och ge bra tips. Vi är så glada att du vill hänga med oss här inne. Stor kram och ha en underbar dag. Tina och Mr C

Svar
Monica 16 juli, 2020 - 07:26

Hej Tina!Har saknat er. Älskar att följa med, o se vad ni hittar på. Så många fina bilder, ni är helt fantastiska på att fota. Era trädgårdstips är ju helt underbara att försjunka i.Gillar också inredningens tipsen. Tycker om din ärlighet och din tacksamhet för livet trots sjukdom.Fortsätter följa med på eran resa som kallas livet.Varma kramar/Monica 💕

Svar
Home2Tiny 16 juli, 2020 - 08:25

Du är för gullig Monica och jag blir så otroligt glad över dina ord. De betyder så himla mycket. TACK!!!!! Glada är vi också över att du vill hänga med på vår resa genom livets upp och nedgångar och däremellan lite trädgård, tips och inspiration. Stor kram till dig och ha en ljuvlig fin dag. Tina och Mr C

Svar
Kristoffer 16 juli, 2020 - 20:04

Din blogg är min flykt från vardagen. Jag brukar kalla det för vardagslyx!

Ändringar.
Hm.
Enligt mig inga alls.

Jag tycker att dina tips om var man kan köpa saker är toppen, men du borde göra det mer ofta. Sällan du har sponsrade inlägg och när du har det så gör du det du vill lyfta!

Heja!
Håller med ovan lite mer av Mr C’s tips till grabbarna som gillar öl osv. Sånt är kul 😍

Svar
Home2Tiny 20 juli, 2020 - 09:44

Tack min fina vän, du är för gullig, blir så glad för dina ord som värmer ända in i hjärteroten. Stor kram och ha en härlig start på veckan. Tina

Svar
Stella 19 juli, 2020 - 06:15

Happyyyyyyyyy that you are back !!!!
I still love your blog, with all the beautiful pictures and stories 😉
Have a great day !!!

Svar
Home2Tiny 20 juli, 2020 - 09:45

You are to kind Stella. Thank you so much and have a lovely day. Hugs Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.