Rabarber och jordgubbar är en synnerligen god kombo
Rabarberns syrlighet tillsammans med jordgubbens sötma får smaklökarna att hjula av glädje och i en paj blir den där kombinationen något alldeles extra.
Den här pajen gör jag ofta, speciellt när jag har de där sista jordgubbarna kvar i skålen, du vet de som har några skavanker men ändå är för fina för att slänga.
Pajen som jag gör på mandelmjöl är glutenfri och sen använder jag mig av Icas sötströ, alltså inget vanligt vitt socker i.
Hela familjen mumsar gärna i sig den här pajen, så tyvärr tar den slut på tok för fort.
……………………………………………………………………
Sommarsmaker i en paj
Idag ska jag måla klart vårt diy-projekt och hoppas på att det blir så bra som jag har tänkt mig.
Ha den bästa starten på veckan vänner!
Kramisar
T
4 kommentarer
Hej vännen.
Den ser väldigt god ut. Så den måste jag testa.
Ha en trevlig måndag!
Kram Margita Månsson.
Den är verkligen så himla god och så enkel att röra ihop. Stor kram och ha en mysig dag. Tina
Men så gott! Stort GILLA på rabarber och jordgubbar! Ska vidarebefordra din blogg och recept till “dottern” som inte hade IBS-mage utan gluten…
Jag ska själv sätta en bulldeg på jäsning, och under tiden ska jag baka chokladbollar, gluten och sockerfria på proteinella!
Finfin tisdag till dig, kraaaam Kate
Kul om din dotter hittar hit, har många glutenfria recept eftersom jag också äter glutenfritt. Stor kram till dig vännen och ha en mysig dag. Tina