En trist dag och en sur kommentar

av Home2Tiny

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Den 29 juli 2020 drar jag ett långt, tjockt streck över

Det är för surt att jag inte ska kunna träffa mina vänner en enda kväll och ha roligt.
Skratta, äta gott och prata långt in på natten utan att jag sen ska få en sådan värk from hell att dagen efter bara försvinner i en enda lång dimma.

Det är värt det alla dagar i veckan, jag måste också få “leva” men det är ändå lite ledsamt att kroppen ger igen, när själen har fått en rejäl påfyllning av energi och kärlek.

För ett tag sedan fick jag en sur kommentar om det var nödvändigt att jag skrev om min sjukdom här inne.

Ja det är det faktiskt – För det är mitt liv – Min vardag
Och det är den ni får följa här inne.

Sen ska jag vara ärlig och skriva att jag oftast i.n.t.e skriver om hur min sjukdom påverkar mig v.a.r.j.e dag, för det skulle bli allt för tröttsamt för både er och mig att påminnas om.

Hur som haver.
När jag ligger där på soffan halvt utslagen är det många tankar som far och flyger.
Bland annat har en idé om matrummet dykt upp.
Nu tycker inte Mr C att det var den bästa han hört, ha, ha, men jag ska nog kunna övertala honom på något sätt, kanske baka hans favoritkaka

Jag menar något måste man väl spåna på en sådan här vädermässigt trist dag.

Som du ser fortsätter jag att plocka in vinbärsgrenar, tycker det är så himla läckert

Är sugen på lite nytt att sätta på matbordet. Den HÄR fågeln från Cooee som finns i olika storlekar har jag spanat ett tag på.
Och gärna tillsammans med den HÄR sandfärgade vasen från Cooee, så snygg.

Nu ska jag kurera mig och fortsätta spåna på min plan för matrummet eller egentligen halva nedervåningen.

Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar
T

26 kommentarer
41

LIKNANDE INLÄGG

26 kommentarer

Anci 30 juli, 2020 - 09:51

Klart att du ska skriva om den delen av ditt liv.
Varför inte? Tycker att du har en bra balans i din blogg. Sluta inte med det.
Kramar från en av dina systrar i denna skitsjukdom ❤️

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:44

Tusen tack Anci för dina ord, de värmer och betyder mycket. Är så glad över att du kikar in här och vill hänga med på vår “resa”. Stor kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Sandra 30 juli, 2020 - 09:54

Det är ju det som är grejen med en blogg. “Ägaren” skriver det den vill och passar det inte läsaren behöver den inte läsa. Jag ogillar starkt när personer pratar om sig själva i 3dje form vilket betyder att jag inte läser de bloggar. Jag gillar att vara här och följa er 🌼😍

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:45

Tack fina Sandra och jag är så otroligt glad över att du vill hänga med oss här inne, det betyder mycket ska du veta. Stor kram till dig och ha en fantastisk dag. Tina

Svar
Katarina 30 juli, 2020 - 10:05

Hej. Brukar aldrig kommentera men självklart ska du fortsätta skriva om hur du mår. Det är därför din blogg är värd att läsa . Verkligheten när man kommer upp i mogen ålder ser ut så här . Vissa kämpar mer än andra ,men vi alla kämpar med något jobbigt i livet. Kramar ❤

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:47

Precis så är det. Vi har alla vår ryggsäck att bära och att inte prata om min sjukdom här på bloggen när det är en stor del av mitt liv skulle kännas märkligt och inte riktigt rätt mot er läsare. Tack Katarina för dina ord, de betyder mycket och jag är så glad att du kikar in till oss. Stor kram till dig och ha en underbar dag. Tina

Svar
Monica 30 juli, 2020 - 11:19

Hej Tina! Så tufft att bli helt utslagen efter en trevlig kväll. Känner så starkt för dig. Är det någon som inte vill läsa om hur livet ser ut med en kronisk sjukdom så behöver man inte. Jag beundrar dig för din livsglädje o kreativitet. Det är så här livet ser ut . Tycker så mycket om din ärlighet.Jag fortsätter att följa med dig genom glädje och sorg.Älskar din blogg. Nu blir det blåbärspaj med bär som jag fått av sonen! Krya på dig kramar/ Monica ❤️

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:50

Ja det är en stor sorg att jag ofta får välja bort det sociala, men när jag gör det så tar jag smällen även om det är tufft. Är så glad att du vill följa oss Monica och dina peppande ord betyder så mycket. Det är tack vare er fina följare som jag fortsätter, ni ger mig energi och styrka. Stor kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Erika 30 juli, 2020 - 12:26

Låt bli och läs, gå värdshus förbi, mycket enklare än så kan det
inte bli. Bloggen är din/er, därför gör du som du vill i det skrivna
ordet. Förstår inte varför ens ger sig tid till att lämna en sur kommentar,
livet har så många aspekter och, allt är inte guld som glimmar, det tror
jag vi alla känner till. Livet är uppochner, varken mer eller mindre.
Skriv vad du vill och lämna sura kommentarer i soptunnan. 🙂

Svar
Stella 30 juli, 2020 - 12:37

Well written, Erika , totally agree !!!

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:54

Me with, so well written. Have a lovely day Stella. Hugs Tina

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:53

Tack Erika, ord som betyder så mycket för mig. Jag försöker verkligen inte ta åt mig, men ärligt så svider det till när det handlar om min sjukdom eftersom den påverkar mitt liv så mycket, inget jag bett om liksom. Men sen har jag er underbara följare som ger så mycket pepp och energi, det är tack vare er jag orkar fortsätta, som gör bloggen rolig och levande. Stor kram till dig och ha en strålande fin dag. Tina

Svar
Helene 30 juli, 2020 - 21:24

Hej! Så synd att du ska få så ont efter trevligheter hoppas det snart känns bättre.
Klart du/ ni ska skriva vad ni vill. Gillar er mix av allt precis allt så fortsätt så här. Vill dom inte läsa om det finns det ju annat dom kan roa sig med.
Ta hand om dej fina du & stor varm kram. Hälsa mannen oxå.

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:56

Ja det är tufft, men jag väljer mina stunder och då får jag ta smällen. Blir så glad över dina ord Helene och att du vill hänga med oss här inne. Stor kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Ulrica 31 juli, 2020 - 06:43

Tråkigt med sura kommentarer Tina, instämmer med föregående läsare att det är ju blandningen som gör eran blogg läsvärd och inspirerande, jag som läsare har valet att läsa el inte. Hoppas du mår bättre idag och att fredagen blir fridfull. Kram

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:57

Tack fina Ulrica. Som tur är har jag er fina följare som ger så mycket pepp och energi, ni är guld värda och betyder allt för oss. Stor kram till dig och ha en underbar dag. Tina

Svar
Maria 31 juli, 2020 - 07:57

Hoppas du får en bättre dag idag🤎. Jag tycker din/er blogg är perfekt. Att någon ens kommer på att klaga är en gåta🤎

Svar
Home2Tiny 31 juli, 2020 - 07:58

Tusen tack fina Maria, blir så otroligt glad över dina ord och att du vill hänga med oss här inne, det betyder så mycket. Stor kram till dig och ha en strålande fin dag. Tina

Svar
Helene 31 juli, 2020 - 13:02

Fina du fortsätt att skriva som du gör❤️
Sänder mina varmaste tankar till dig och hoppas du mår bättre🌺
Stor kram till dig

Svar
Home2Tiny 5 augusti, 2020 - 07:47

Tusen tack fina Helene, dina ord värmer och jag blir så glad. Stor kram till dig och ha en härlig dag. Tina

Svar
Anna N 1 augusti, 2020 - 21:54

Det var det knasigaste jag hört…fortsätt skriva som du gör! Du är bäst!
Kram Anna N

Svar
Home2Tiny 5 augusti, 2020 - 07:48

Men Anna du är väl för gullig, blir så otroligt glad för dina ord. Tack!!! Stor kram och ha den bästa dagen. Tina

Svar
Gabriella 2 augusti, 2020 - 12:42

Känner med dig otroligt mycket! När man äntligen fått ihop att träffas med vänner och fått en fin kväll tillsammans, så kommer bakslaget med allt vad det innebär… Ibland är det så tufft att inte bara få vara, utan smärta<3
Fy för den trista och sura kommentaren. Livet består av toppar och dalar och allt där emellan. Jag tror och hoppas att vi är många som gärna läser om allt. Om inte är det bara att hoppa över, svårare än så är det inte! Alla vi som lever med kroniska sjukdomar vet hur de påverkar vår vardag, vare sig vi vill eller ej.
Själv får jag mycket inspiration här inne, det är därför jag tittar in! Fortsätt vara dem ni är, och skriv om det ni vill<3
P.s. Underbart att sätta vinbärskvistar i en vas i köket! D.s.
Kram

Svar
Home2Tiny 5 augusti, 2020 - 07:52

Fina Gabriella, dina ord gör mig så glad och betyder så mycket ska du veta. Jag försöker förmedla på mitt sätt här på bloggen att trots att man lever men en ganska tuff kronisk sjukdom kan man ändå ha ett fint och härligt liv. Men det finns alltid folk som inte förstår och retar sig på precis allt. Som tur är har jag blivit ganska hårdhudad genom åren och har lärt mig att inte ta åt mig av kommentarer som bara vill en enda sak, att vara elaka. Stor kram till dig och jag är så glad att du kikar in här till oss. Tina

Svar
sara 6 augusti, 2020 - 06:37

Det tråkiga är ju också att om man får 100 positiva kommentarer och en negativ så är det den dåliga som klibbar sig..fast.. Jag är 56 och följer inte många bloggar men älskar din just för att den är äkta!
Inredning, mode och god mat men inte BARA underbart hela tiden…livet ÄR inte underbart hela tiden och du är fantastisk som orkar ge så mycket trots din tuffa sjukdom! Önskar dig allt gott! <3
Sara

Svar
Home2Tiny 9 augusti, 2020 - 07:43

Tusen tack fina Sara, om du bara visste vad dina ord värmer och gör mig så glad. Tack också för att du kikar in här och lämnar en rad det betyder mycket. Stor kram till dig och ha den bästa dagen. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.