Sovrumsplaner

av Home2Tiny

Har verkligen tagit en soft morgon

Är verkligen inte på topp, ont i halsen, värk i vanlig ordning och ja lite allmänt depp.

Livet är ju inte alltid på topp, inte hos mig i alla fall och i morse när jag vaknade efter en ganska tuff natt så gick luften ur mig liksom.

Och så får det vara – för alla.

Jobbigast är nog bara att acceptera att jag har en sådan dag, att det är tillåtet att känna att det är skit.
Sen är jag nog lite som sådan som människa att jag försöker göra något roligt ändå, för att jag vet att jag trots allt mår en smula bättre då.

Måla naglarna är ju inget som får mig att studsa ur sängen och -Hej-hopp-nu-mår-jag-så-mycket-bättre,  men när färgen torka kan jag samtidigt dricka kaffe, kika i inredningsmagasin och kanske få en liten idé (till Mr C:s fasa, ha, ha)

Japp här har jag legat och funderat på hur vi ska ta tag i sovrummet.

Känner att det skulle behöva en uppfräschning.

Nu är det inget som kommer hända över en natt, men jag har börjat kikat runt, göra en moodboard och klura på hur vi skulle kunna förändra på ett enkelt och ganska billigt sätt.

Hade du velat se hur min moodboard ser ut för sovrummet?

Först och främst måste vi göra något åt väggarna.
Antingen måla om eller tapetsera.

Sänggaveln åker väck.
Får se om vi bygger en egen eller om vi helt enkelt skippar den helt.

Vi har är fortfarande väldigt nöjda med Malm-byrån, men vi skulle behöva lite mer utrymme

Här kom både jag och Mr C överens med en gång.

Ett stort, äldre klädskåp. plats för att både hänga och lägga kläder.

En gammal bild men jag har det fortfarande mina kläder hängande där, vilket är helt okej, men det hade varit schysst med någon form av skjutdörrar eller textil framför.

Sen har jag lite andra idéer, ska fnula på dem när jag fortsätter att dricker mitt kaffe och lyssnar på regnets smatter mot rutorna.

Ha en mjuk och omfamnande dag vänner!

Kramisar
T

6 kommentarer
31

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Monica 21 juni, 2020 - 11:11

Hej Tina! Vilka fantastiska bilder från eran midsommarafton.Alltid så härligt att följa med o se vad ni hittar på. Hoppas att du kryar på dig o vilar. Planerna för sovrummet kan du ju fundera över medans du vilar. Tänker på dig fina du. Varma kramar/ Monica 🤗

Svar
Home2Tiny 22 juni, 2020 - 08:06

Tack fina Monica. Ja vilken midsommarhelg vi fick, hoppas ni också hade det. Blir så glad att du vill hänga med oss här inne och följa alla våra projekt och äventyr. Stor kram till dig från oss. TIna och Mr C

Svar
Ulrica 22 juni, 2020 - 05:58

Hoppas du mår bättre idag och att solen lyser på er och eran vackra trädgård. Vilken härlig midsommar ni fick, den här tiden på året är magisk, vill dra i nödbromsen och stanna i det här länge! Vi planerar också att göra om i sovrummet så jag tar jag gärna del av dina planer. Tycker rotting är så fint så funderar på en gavel i det. Men i denna värme så prioriteras uteliv i sommarstugan. Ha den bästa starten på veckan och var rädd om er.

Svar
Home2Tiny 22 juni, 2020 - 08:10

Tack fina Ulrica för din omtanke. Lite piggare, men vilar en hel del. Här är en till som vill stoppa tiden som just nu går på tok för fort…. Filar på en moodboard till sovrummet som jag återkommer med. Stor kram till dig från oss och ha en underbar dag. Tina

Svar
Eva 22 juni, 2020 - 10:39

Men ni har ju ett super mysigt sovrum 🙂 ….njut av dagen kram fina du <3

Svar
Home2Tiny 28 juni, 2020 - 08:30

Tusen tack Eva du är för gullig. Kram och ha en härlig dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.