Pionerna blommar i trädgården

av Home2Tiny

Inlägget innehåller reklamlänkar

Äntligen blommar pionerna

Du som följt mig länge här inne, vet att pionen tillsammans med vallmo och hyacint är mina absoluta favoritblommor.

Jag som trodde det var ogräs när vi flyttade hit för 24 år sedan och körde brutalt över dem med gräsklipparen.
Tala om att jag hade totalt noll koll och den bästa trädgården var en grön fotbollsplan, ha, ha.
Som tur var upplyste en granne mig om att det där jag klippte bort var trädgårdens skönhet, evigt tacksam till henne.

Tänkte att de ska få pryda midsommardukningen, sen om den blir ute eller inne är alltid lika spännande.

Solglasögon från Michael Kors hittar du på rea HÄR

 

Och som du ser växer de gråa, jag har inte gett upp min “våga-grått-hår-utmaning”

Snarare tvärtom, så trivs jag bättre och bättre i det, sen får jag väl se om jag ändrar mig, sådant har helt klart hänt förut.

Sen måste jag tipsa om den här ankellånga kaftanen i skir, jacquardvävd kvalitet.

Så otroligt skön att ha på sig och beroende på hur jag matchar den kan jag ha den både till festen och stranden.

Har jag den till festen så får underklänningen som är med åka på, för annars blir det lite väl genomskinligt, ett par kilklackar och några maffiga smycken – partytime!

Till stranden struntar jag i underklänningen och låter klänningen åka på över bikinin, svalt och skönt.

Såg att H&M hade den till medlemspris nu, 159 kronor är ett superfynd.

Den är stor i storleken, men det är en jag-sitter-inte-åt-någonstans-klänning, jag har xs/s i min.

Du hittar klänningen HÄR

Blomkorgen Mr C hittade åt mig på en loppis för 50 kronor tror jag det var, är ett kap.

Så himla smidig att ha med sig ut i trädgården och lägga blommorna i, ett tips att verkligen leta efter på loppisen.

Nu en kopp kaffe innan jag kickar igång dagen.

Ha en toppendag vänner!

Kramisar
T

6 kommentarer
26

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Monika 16 juni, 2020 - 05:55

Har skrivit det förr och skriver det igen, du är förbaskat snygg i det grå håret. Det är så blankt och fint också, håret ser ut att må bra. Det var någon som skrev på sin blogg att i grått hår ser man inte ut som en människa, vad är det för dumheter.
Kram Monika

Svar
Home2Tiny 18 juni, 2020 - 08:43

Tack Monica, jag trivs förvånansvärt bra i mitt gråa hår, ska bli spännande att se sen när allt växt ut. Klart att man kan ha grå hår, man ska ha det man trivs i oavsett färg. Stor kram och Glad Midsommar. Tina

Svar
Gabriella 16 juni, 2020 - 12:57

Vilka härliga bilder, det ser underbart ut hos er! Vallmo och hyacinter är några av mina favoriter med:)
Har inte hunnit kika in här på senaste så nu ska jag läsa ikapp.
Kram

Svar
Home2Tiny 18 juni, 2020 - 08:43

Tack fina Gabriella. Det är verkligen en underbar känsla att kunna gå ut i trädgården och plocka sina egna blommor. Stor kram och Glad Midsommar. Tina

Svar
Ulrica 17 juni, 2020 - 05:15

Ljuvliga bilder och kaftanen är ju underbar. Bor lite norröver och här är syrenerna i full blom och pionerna börjar knoppa. Så vackra blommor. Har haft underbart väder den senaste veckan men idag regnar det men vad gör det när en kan sitta inne och mysa samtidigt som man kan kika in hos er och er fantastiska trädgård. Ni har verkligen lyckats skapa en egen oas. Önskar er den bästa midsommaren och mysigt trädgårdshäng. Var rädd om er och ha en fin dag.

Svar
Home2Tiny 18 juni, 2020 - 08:45

Tusen tack fina Ulrica, vi blir så himla glada att ni vill hänga med oss här inne. Jag hade också önskat lite regn, det är så torrt och växterna skriker efter vatten. Sol imorgon på midsommar tack, men sen gärna regn. Kram från oss och ha en Glad Midsommar. Tina och Mr C

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.