Midsommartårtan 2020
Blev den här gudomligt goda tårtan med vit choklad och fläderblomsmousse på kladdkaksbotten.
Kände att jag ville göra något med fläder nu när den blommar och eftersom jag hade fläderblomssaft kvar i frysen från förra året så blev det perfekt.
Den här tårtan blir faktiskt bäst om du förbereder den dagen innan, vilket jag själv uppskattar enormt.
Om den är svår att baka?
Du känner väl mig?
Busenkel att baka med andra ord
Det här är en ganska mäktig tårta, så det behövs inga stora bitar.
Såklart att det ska serveras fullt med jordgubbar när det är midsommar
Kladdkakan ska vara sådär kladdig och ha bitar av choklad som ger ett härligt crunch
Nu ska jag ta tag i ett litet DIY-projekt som jag hoppas blir bra.
Ha en strålande fin dag vänner!
Kramisar
T
2 kommentarer
Låter fantastiskt gott, men en liten fråga, vad är det för storlek på burken med Philadelphiaost?
Hej Jörgen. Tårtan är himmelsk god och den försvann i en rasande fart här hemma. Det är burken på 200 g som jag använder. Njut kvällen. Tina