En rejäl tankeställare med ett så viktigt budskap

av Home2Tiny

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M

Hur mår du i sommarvärmen??

Njuter du som aldrig förr eller har du det som mig, ganska tufft??

Oavsett vilket så är ju sommarkvällarna helt magiska och det är då jag mår som allra bäst.

Under dagen håller jag mig mest i skuggan och det funkar alldeles utmärkt, jag lyssnar på sommarpratarna, slumrar lite och dricker kopiösa mängder vatten.

Jag är mest orolig för vår trädgård, så tråkigt om allt vi odlat och planterat skulle vissna i den här värmen.

Eftersom det är vattningsförbud här i Halmstad är vi så tacksamma över att ha en egen brunn och att vi har ett system för att spara på regnvatten.
Trots det försöker vi ändå vara sparsamma och bara vattna det viktigaste, med andra ord kommer gräsmattan snart se ut som en höstack.

Och med tanke på den här värmen som råder, är ett tips att lyssna på Greta Thunbergs sommarprat, en rejäl tankeställare med ett så viktigt budskap.

Nu är också pionsäsongen över för den här gången, en smula sorgligt, hade verkligen önskat att de hade fått visa sin skönhet i trädgården under hela sommaren.

Men idag blommar den första Dahlian som jag planterat i trädgården och det ger ett härligt lyckopirr.

Klänningen jag har på mig är gammal men den HÄR rosa är ett riktigt fynd och den HÄR är helt ljuvlig och den HÄR är helt underbar.

Nu ska jag fälla upp parasollet och lägga mig på solstolen.

Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar
T

4 kommentarer
35

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Razzy 25 juni, 2020 - 08:30

Jag gillar inte heller denna värmen som är nu, vi hade runt +30 i skuggan igår. Även här sparar vi på regnvattnet vi har i tunnor och bara det viktigaste blir vattnat. Varma kramar Eva

Svar
Home2Tiny 28 juni, 2020 - 08:33

Nej jag mår verkligen inte bra i den här värmen, hoppas så att vi får regn idag, det behövs om jag säger så. Hoppas ni mår bra trots värmen. Stor kram till er från oss. Tina

Svar
Ulrika 27 juni, 2020 - 17:41

Nja klarar en dag el två, men i vårt gamla trähus blir det bastuvarmt och det är svårt att sova. Sedan börjar lederna må pyton.
Men men…

Svar
Home2Tiny 28 juni, 2020 - 08:36

Usch jag den här värmen tär, tack och lov för underbara sommarkvällar. Stor kram till dig Ulrika och ha en mysig dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.