Vi kikar på mitt påskpynt

av Home2Tiny

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det känns ändå en smula märkligt

Att skriva om sådana ytliga saker som påskpynt, när vi minst sagt för ett krig mot en osynlig fiende.

Men jag försvarar mig med att vi ändå mitt i allt detta kaos behöver leva så normalt det bara går.
Själv mår jag bäst av det i alla fall, att ta varje dag som den kommer och göra det bästa av situationen.

Så jag följer min plan, att inspirera och ge tips om påsken, kanske det får oss att tänka på något annat också, något roligare liksom.

Men visst är det märkligt att vi firar julen med buller och bång, men påsken den är mer lågmäld och tar inte alls för sig lika mycket, trots att den egentligen är längre än julen (om man räknar lediga dagar)

Om inte märks det i antalet lådor jag har påskpynt i mot julrassel i – viss skillnad om jag säger så.

Det som tar dagar att packa upp i juletid, tar typ en timme i påsktider.

Ska vi kika vad som döljer sig i de två futtiga lådorna?

Ja inte är det mycket rassel och mycket får ändå ligga kvar – fjädrarna till exempel.

De här äggen som jag en gång i tiden köpte hos Indiska är jag lika förtjust i fortfarande, fina att duka med eller har som dekoration med påskgodis i.

Dekorativt att sätta pärlhyacinter i glas så att både rötter och lökar syns.

Hittade dem bara i mässing HÄR och HÄR

Det här är mitt finaste påskpynt som jag fyndade hos Georg Jensen för ett antal år sedan.

Ljuslyktorna och påskdekorationerna jag har hängt i ormhasseln är i rostfritt stål och gjorda i en teknik som kallas psaligrafi, det betyder bokstavligt talat – konsten att skapa motiv med en sax.
Stilrena med en helt fascinerande detaljrikedom, japp de är otroligt vackra.

Har sedan jag köpte dem 2017 letat efter dem med ljus och lykta, men de verkar tyvärr ha slutat att tillverka dem.

De här pappersäggen köpte jag hos Panduro i år.

Vad jag ska ha dem till återkommer jag med.

Äggen finns i olika storlekar men de här små hittar du HÄR

Kom inte riktigt ihåg vart jag köpte de här kaninerna, men liknande hittar du HÄR

Sen finns det några påskkycklingar och dekorationsägg, men inte så mycket mer.

Kikade runt på nätet efter nytt fint påskpynt, glasäggen från Iittala är helt ljuvliga, det fina äggfatet hos HM och träägget för endast 20 kronor är några av favoriterna, du hittar och kan klicka hem allt nedan.

Dekorativa glasägg från Iittala hittar du HÄR

Pappersdekorationer som påskägg hittar du hos H&M HÄR

Fint påskfat hittar du hos H&M HÄR

Äggkopp hittar du hos Lagerhaus HÄR

Dekoration från DBKD i betong. Du hittar  dem hos Ellos HÄR

Läckert ägg i trä för 20 kronor hittar du hos Afound HÄR

Fjädrar i papper hittar du hos Designtorget HÄR

Söt fågel i trä hittar du hos Designtorget HÄR

Söt kanin  Fair Trade tillverkat av Afroart i handtuvad ull hittar du hos Designtorget HÄR

Kaniner i 3-pack hittar du hos Åhléns HÄR

Doftljus hittar du hos H&M HÄR

Gul läcker skål från Mateus hittar du hos Åhléns HÄR

Dags att kicka igång denna något annorlunda vecka.

Ha en finfin dag vänner!

Kramisar
T

2 kommentarer
28

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Monika 16 mars, 2020 - 09:36

Stort tack för den nya fina bloggen. Jag gillar ju verkligen er blogg men var ett tag orolig för att behöva skippa den. Den var ju så långsam, svarstiden var jättelång innan den blev laddad, supersnabb nu. Under tiden man väntade skulle man titta på en pulserande rosa cirkel, psykbrytet har varit nära flera gånger. Har aldrig påpekat det för du väljer ju hur du vill ha din blogg men nu är jag nöjd. Grått hår gillar jag och på dig är det ursnyggt, du är som skapad för det. Väntar med spänning på mer grått och hur snygg du blir då.

Svar
Home2Tiny 17 mars, 2020 - 09:12

Tack för feedback Monika, det uppskattas enormt. Vi har verkligen varit medvetna om att bloggen varit långsamt och är så himla glada att vi kunnat lösa detta, vill ju inte att våra läsare ska få några psykbryt….. Tusen tack du är för gullig angående mitt hår, det värmer. Stor kram till dig och ta hand om dig. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.