Världens godaste påskägg

av Home2Tiny

Hur mår ni vänner?

Har du börjat påskpynta än?

Jag måste säga att jag kom av mig en smula med allt påskbestyr.
Livet kom emellan som man brukar säga och påsken fick läggas åt sidan för en stund.

Men nu så är jag på påskhumör igen, så dags att ta tag i allt det där jag hade på påsk-listan.

Och världens godaste påskägg har hittat hit.

Egentligen vet jag inte varför jag köper dem, kanske för att testa min karaktär, ha, ha

För är det något sött jag fullkomligt älskar är det just de här äggen från Anton Bergh med lakritssmak, fy tusan så goda de är.

Okej sen är de ganska fotovänliga också, så jag skyller på det.

På tal om godsaker och annat smått och gott, så kan du alltid ta en liten kik här till höger.
Där lägger jag upp titt som tätt gamla inlägg som jag pushar lite extra för.

Just nu hittar du till exempel recept på Belgiska våfflor, eftersom det är våffeldagen idag.
Ingrid frågade om receptet på mina Smördegsbakelser så det letade jag upp och finns nu här också.
En syndigt god påskdessert hittar du där också och lite till.

Så det är ytterligare ett sätt att hitta inspiration här inne hos oss.

Har du några sådana där gamla snäckskal liggandes i något skåp, så är ett tips att plocka fram dem och sätta ett värmeljus i. Blir väldans dekorativt och en fin inredningsdetalj.

Idag ska jag för tredje dagen se om jag kan få tag på några Penséer.
De har varit helt slut överallt där jag har varit, kul i och för sig att folk planterar och fixar.

Vad ska du hitta på idag?

Ha en strålande fin dag vänner och fortsätt gärna att rösta på oss HÄR

Kramisar
T

2 kommentarer
21

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Villa Ryttarängen 25 mars, 2020 - 17:01

Oj Jag har inte ens tänk tanken på att påskpynta. är det redan dax? Ägg med lakrits låter ju gudomligt gott. Kraaaam Pia

Svar
Home2Tiny 27 mars, 2020 - 09:02

Ja påsken kommer med stormsteg, sen när man börjar och om man pyntar är väl när man känner för det. Jag började för ett tag sedan, ha, ha. Kram och ha en härlig dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.