Att njuta i nuet
Det försöker vi alltid göra, men kanske extra viktigt i dessa tider, när allt är en smula ovisst.
Igår innan maten plockade vi fram några ostar och smuttade på ett glas rödvin, planerade och skissade på våra uteprojekt som har en tendens att öka ju mer vi diskutera dem, ha, ha…..
Idag ska vi vara ute i trädgården, blev tyvärr inte riktigt så igår , då den där förbaskade blåsten alltid ställer till det, men idag så, verkar det betydligt lugnare ute.
Men tillbaka till vinet, Musella.
Ett naturvin och en klassisk Ripasso från Musella där 65% av vinet kommer från rester av Amaroneproduktion.
Vi fick det rekommenderat när vi skulle bjuda på torskrygg med Italienska smaker och jag ville servera ett rödvin till.
Wow säger jag bara – inte likt de “vanliga” Amaronevinerna och högst annorlunda för mina smaklökar, men på ett positivt sätt.
Bärigt, mjukt och medelfylligt.
Lång balanserad eftersmak med inslag av körsbär, färska örter, kanel, lingon och sötlakrits.

Jag blev verkligen förtjust i det här vinet och eftersom det går alldeles utmärkt att lagra, så japp, jag har köpt på mig några flaskor.
Plus är att det är ekologiskt och har endast 2 g socker/l
Musella ger jag
TTTT++
Du hittar vinet HÄR


Nu ska jag ta en kopp kaffe till innan jag ger mig ut i trädgården.
Vad hittar du på idag?
Ha den bästa dagen vänner!
Kramisar
T

2 comments
Men va fint du/er har fått det här inne 🙂 och alltid lika ljuvligt att läsa & se dina bilder ..hoppas ni får en skön kväll kram fina Tina
Tusen tack fina Eva, vi blir så glada över dina ord. Sto9r kram till dig och ha en härlig dag. Tina