Det här är verkligen mums
Vegetariska bollar i tomatsås.
Nej det är inte köttbullar fast man kan tro det utan allt är vegetariskt och glutenfritt.
Jag kan tala om att även killarna, älskar dem.
För någon vecka sedan när jag gjorde dem så slök en av killarna 15 stycken!!!!
Bästa betyget enligt mig.
Och de är verkligen busenkla att laga och jag kan nästan lova att du har så gott som alla ingredienser hemma.
Hemligheten med att få dem riktigt fasta är att jag förväller dem innan jag steker dem.
Då smular de inte sönder i stekpannan utan du får dem med en krispig yta.
Här har jag lagt dem i en tomatsås, men jag serverar dem ofta utan också, ja precis som “vanliga” köttbullar.
Persiljan odlar vi själva i vår hydroponiska odling (du kan läsa om hydroponisk odling HÄR och se vår film om det HÄR)
…………………………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………………………..
Nu jobb!
Ha en mysig lillördag vänner!
Kramisar
T