Konst på väggarna, hiss eller diss???

av Home2Tiny

 

Vad tycker du om konst på väggarna?

Är det en hiss eller diss??

Själv tycker jag att just tavlor och konst är är den största utmaningen av allt när det gäller att inreda.

För det första är konst väldigt personligt, vi dras alla till olika motiv, färger och uttryck, för det andra får inte konsten ta över inredningen helt, enligt mig då och för det tredje är det svårt att hänga tavlor, om de ska hänga i grupp eller var en för sig själv.

Förr hade vi mycket konst på väggarna, jag var och är fortfarande rätt intresserad av konst, varit med i konstföreningar och försökt ha lite koll, men på en väldigt basic nivå.
Men med åren åkte den ena tavlan efter den andra ner, tills det näst intill blev ett litet galleri i källaren och spikfritt på väggarna, ha, ha.

Nu fick jag ett ryck när jag låg till sängs förra veckan, blir lätt så när man surfar runt och matas med inspiration.
Skickade helt enkelt ner Mr C i källaren för att plocka upp den här litografin på Ingrid Bergman.

Nu får den hänga här ett tag, så vi får känna in.

Högst ovant att ha färg på väggarna och frågan är om jag fixar det.

Älskar dock motivet, Ingrid Bergman.

Denna fantastiska skådespelerska och stilikon som vägrade att anpassa sig efter Hollywoods rådande skönhetsideal och gick helt sin egen väg.
Själv hämtar jag mycket inspiration av hennes mer androgyna och ledigt lyxiga klädstil, den hon inspirerade kvinnor världen över att bära då och än idag.

Kanske det till och med kommer upp fler tavlor på väggarna, vem vet, plötsligt händer det.

Annars så ska vi idag slutföra en film vi producerar för ett företag, så kul jobb måste jag säga.
Sen blir det en väldigt lugn helg, måste komma ikapp med saker och ting efter förra veckans krassligheter.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer
0

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Emidia Axelsson 28 februari, 2020 - 11:14

Gillar tavlan. Den ger en värme ifrån sig. För ögat och för känslan. Bra spikat. Önskar er en trevlig helg.

Svar
Malin Almkvist 28 februari, 2020 - 12:16

Helt klart en hiss🙂 jättefin tavla!

Svar
Monica 28 februari, 2020 - 16:26

Jätte fin tavla. Tycker om att ha konst 🖼 på väggarna. Håller med dig om att det svåraste med inredning är att få till det med var o hur tavlorna ska hänga. Man vill ju inte hå väggar fulla av spikhål. Önskar er en fin helg. Varma kramar 🤗 Monica💕

Svar
Anonym 28 februari, 2020 - 23:16

Sysslar du med bidrags fusk ,,, tycker mig ana något mkt märkligt i din blogg din sjukdom dyker upp lite då och då och varför behöver du skriva om den :::

Svar
Home2Tiny 29 februari, 2020 - 11:53

Hej anonym. Antar att du inte följt mig så länge då du med all säkerhet skulle veta att jag ända sen jag började blogga 2012/13 har skrivit öppet om min sjukdom och hur jag lever med MS och kronisk smärta 24/7. Att jag delar med mig om min sjukdom beror på att många kan identifiera sig och att vi kan stötta och hjälpa varandra när livet är riktigt tufft. Jag har kunnat skapa mig en dräglig vardag men kämpar varje dag med mina sjukdomar, skulle jag skriva om detta in i minsta detalj och dagligen, det tror jag ingen skulle orka eller vilja läsa om. Angående bidragsfusk, jobbar jag som alla andra, betalar skatt och deklarerar, min blogg är som en öppen dagbok där vem som helst kan läsa om mitt liv, jag har inget att dölja och skriver inte anonymt. Nu önskar jag dig en härlig dag och att du får njuta av livets goda. Tina

Svar
Gabriella 28 februari, 2020 - 23:40

Åh, gillar tavlan väldigt mycket! En hiss säger jag:) Själv försöker jag få till en tavelvägg i vardagsrummet. Klurigt, men också ganska utmanande och kul.
Men vad är det för en spydig kommentar av “Anonym”?! Vad tar dig rätten att ifrågasätta Tinas mående? Hoppas att du själv aldrig behöva uppleva hur det är att leva med svåra sjukdomar!
Tina, jag hoppas att du mår lite bättre och kunnat hämta dig från den värsta smärtan<3
Kram

Svar
Home2Tiny 29 februari, 2020 - 12:09

Tack vännen för att du stöttar, blir bara helt matt…. Kul att du gillar tavlan och förstår att du har lite pyssel framför dig när det gäller tavelväggen. Är helt säker på att den kommer bli superfin. Stor kram för att dina alltid peppande och gulliga kommentarer, blir alltid lika glad när du skriver, det betyder mycket. Ha en mysig dag och ta hand om dig. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.