Idag blir det fisk till middag
Jag älskar fisk och skaldjur, ja hela familjen gör det, eller i alla fall fisk.
Den här rätten torskrygg med äggsås är en sådan där återkommande rätt som försvinner fort på faten.
Och som alltid när jag är i farten är det ingen avancerad matlagning, utan enkelt med fokus på smak.
Det enda som tar lite tid är att skala räkorna och när jag inte har lust att skala några så skippar vi dem, man kan ju köpa färdigskalade, men personligen tycker inte de är särskilt goda.
Vi serverar ångkokad broccoli till, men även kokt potatis eller ris passar hur bra som helst till.
Det här är en glutenfri rätt, med andra ord använder jag inte mjöl i såsen, därför kan den bli något tunnare.
Äggsåsen är vansinnigt god, Dijonsenapen lyfter den verkligen.
Nu ringde det och min födelsedagspresent är på väg.
Är som ett barn på julafton, ska bli så spännande att få packa upp och hoppas att det blir så bra som vi har tänkt.
Nu knackar det på dörren!
Ha en toppendag vänner!
Kramisar
T