En av favorittårtorna
Och du har fått receptet en gång för typ sju år sedan, men eftersom många nya läsare har trillat in sen dess, så tänkte jag att det var dags igen.
Tack också till Sandra som påminde mig.
Den här mjölkchokladtårtan med smak av apelsin är verkligen barnsligt enkel att baka och det bästa av allt du kan göra den flera dagar i förväg, eftersom den ska stå i frysen.
En liten varning bara – smaka i.n.t.e på smeten – risken är att du då inte kan sluta och det blir liksom ingen tårta, ha, ha.
Den här tårtan är inte sockerfri, men glutenfri (för där är väl ingen gluten i Marabou mjölkchoklad??)
Prova vetja!
Idag blir det en lugn dag i soffan för att kurera mig
Vad har du för planer?
Ha en finfin dag vänner!
Kramisar
T
2 kommentarer
Idag har vi ätit din kyckling med smashad blomkål. Vi tog kycklinlårfile då vi aldrig köper kycklingbröstfile för vi tycker att det är både smaklöst och torrt. En del invänder då att det går att krydda upp men det går inte att få smak på själva köttet då det i grunden är så smaklöst. Rätten blev supergod, framförallt blomkålen. Den kommer vi att servera till annat än kyckling. Rätten blev tyvärr inte så lättlagad om vi gjorde som du skrev i “så gör jag”. Det är sååååå jobbigt att klä en ugnsplåt med en bakplåt, tungt att bocka runt hahaha!
Ha, ha nämen använder verkligen inte ni bakplåt….. Vad glad jag blir att rätten uppskattades, nytt recept på onsdag. Ha en härlig start på veckan. Kram Tina