Livets doft Byredo Bibliothèque

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Sista dagen på julledigheten…..

Och vet du……
Jag är så peppad på att ta tag i 2020.
Det liksom kliar i kroppen att starta upp jobbåret ordentligt och min hjärna håller nästan på att brinna upp av alla idéer och planer som jag vill genomföra.

Därför har jag absolut ingen “söndagsångest” alls. Snarare supertaggad på vardag och livet….

Och om det nu skulle bli många jobbmöten framöver så kommer jag att sväva in på dem med en magisk doftslöja runt mig…..

För jag har fått livets doft…..
Byredo Bibliothèque

Alltså….jag kan inte sluta sniffa på den……

Du hittar Byredo Bibliothèque 50 ml HÄR
och 100 ml HÄR

Saken var den att parfymen stod med på min önskelista och eftersom killarna var osäkra på vilken doft jag ville ha så tyckte de att jag kunde få välja själv…sötisar

Byredo har ett antal dofter, men för mig fanns det absolut ingen tvekan, föll som en fura för Bibliothèque.

Det är alltid svårt att beskriva en doft…..
Bibliothèque har en bas av läder och patchouli med inslag av vanilj.
I toppen ligger fruktiga noter av persika och och mörka plommon ackompanjerat av hjärtnoter bestående av pion och viol.

Sen är jag barnsligt förtjust i designen på flaskan och lyxiga förpackningar uppskattas alltid…….

Och för att skämma bort mig extra mycket fick jag också ett snyggt nagellack från Chanel…..

Ska bli spännande att prova om det håller samma kvalitet som Diors, som annars är favoritlacket.

Du hittar Diors nagellack i olika kulörer HÄR

Varje gång jag går förbi här i hallen måste jag ta mig en sniff, ha, ha……

Dofter är väldans personligt och en parfym som doftar ljuvligt på någon annan kan dofta mindre roligt på mig….
Så helt klart är att låta sin näsa avgöra, vilken doft är jag liksom……

Ja jag har i alla fall hittat min livets doft……..

Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

4 kommentarer
0

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Ann-Britt Josefsson 6 januari, 2020 - 12:56

Så fin och omtänksam present! För visst är det svårt att ge bort parfym och veta vilken doft som passar. Glömmer aldrig en gång vi var på resa med Peters arbetskamrater och respektive då flera köpte en doft som var helt ljuvlig. På vissa…. Som tur var provsprayade jag lite och väntade in att den satt sig för huuuuuu!! Den doftade inte på mig! Den stank! Vll inte ens beskriva vad här, hahaha! Tack för tips – får nog provspraya denna! Ha en fin dag och jobbvecka! Kram

Svar
Home2Tiny 9 januari, 2020 - 10:52

Ett måste att prova parfym, precis som du skriver kan en som doftar ljuvligt på någon annan dofta hua på mig….. Den här provsprayade jag och gick omkring med i några timmar för att verkligen vara säker, dock var jag det efter en sekund, ha, ha. Kram och ha en härlig dag. Tina

Svar
Ann 6 januari, 2020 - 21:29

Underbart när man hittar en doft man bara blir helt käääär i! Min är ”Beach walk” av Maison Margiela. Den doftar inte ”parfym” utan solvarm hud, saltvatten, tunna kläder och semester, liksom. Den får mig att känna mig lite som en kalifornisk surfarbrud fast jag är 47 och det utanför fönstret i betongförorten är grått och blött.

Svar
Home2Tiny 9 januari, 2020 - 10:49

Ha, ha jag som är gift med en “gammal” surfare måste prova den doften….låter magisk. Stor kram och ha en härlig dag. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.