Om livet, egen julklapp och önskelista till den skäggige

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatlänkar

Ibland får man peppa sig själv…..

Så det gjorde jag med att köpa en för tidig julklapp till mig själv.

Det tycker jag är okej när man har haft en riktig skithöst och ytterligare en sten har lagts i den där numera rätt så tunga ryggsäcken jag bär på…

Jag är fortfarande allt för skör för att dela med mig allt här på bloggen, kanske också för att bloggen är min lilla oas, min bubbla dit det onda, det jobbiga inte har hittat. Det är skönt att ha en sådan frizon att vistas i när vardagen är allt för tuff.

Men när jag känner mig starkare igen, ska jag dela med mig, för jag vet att jag inte är ensam och genom att skriva om mina erfarenheter och vad jag går igenom kan jag förhoppningsvis ge andra som är i samma situation en ljusglimt och styrka….

Och lite ytlig lycka ska man inte förringa…..inte för att det på något sätt ta bort det som gör ont, fysiskt eller psykiskt men det får i alla fall mig på betydligt bättre humör.

Jag klickade hem den goaste och snyggaste pläden som finns…. enligt mig….den är absolut helt ljuvlig att vira in sig i och gör vilken apkall dag som helst, så mycket varmare.

Pia Wallens Cross pläd hittar du HÄR

Och på tal om julklappar….har du skickat någon önskelista till den skäggige än????

Det har inte jag….än…. sen är det lite som så att den här damen fyller 50 år några dagar efter julafton så …..

……..Nu har jag knåpat ihop en kombinerad julklapps och födelsedags-önskelista, som du kan kika på längst ner i inlägget….och kom ihåg… det är en önskelista och på en sådan får man önska sig precis vad som….
…sen om jag får något….det är en annan femma, ha, ha…..

Och nu ska jag gå ner och fylla på den där koppen igen, vira in mig i pläden, tända ljus och kika på julkalendern….

Ha en mysig och fin andra advent vänner!

Kramisar
T

Byredo Parfym har jag sniffat på varje gång jag springer på den. Kanske den äntligen landar hos mig i jul. Du hittar den HÄR

Efter alla bränder vi nu varit med om så är det hög tid med en brandsläckare. Du hittar den HÄR

Ända sen jag såg de vackra och unika skulpturerna från kollektionen Character från Kähler har jag velat ha en. Du hittar dem till bra pris HÄR

Lyngbyvaserna är stora favoriter. Skulle gärna vilja ha den stora vasen också. Du hittar den på rea HÄR

Vi har den i vitt, men nu önskar jag mig vedkorgen i svart också…. en får vara uppe och en nere. Du hittar den HÄR

Okej jag kanske är en liten samlare av by Lassens, men jag älskar deras design. Så den HÄR krukan/skålen står på önskelistan nu

En varm och skön sjal vill jag gärna vira runt halsen i vinter. Denna från Gucci som bara är så snygg hittar du HÄR

Påslakan behövs alltid och de här i en härlig beige nyans hade passat perfekt här hemma. Du hittar dem HÄR

Georg Jensens Bloom-skål är fantastiskt fin i sin design. Idag 8/12hittar du den till 50 % rabatt  HÄR

Och den där riktiga önskeklappen, den som stått där en evighet….kanske en dag…. Arco-lampan….som du hittar HÄR

Le Creuset ugnsformar är oslagbara och nu önskar jag mig nya. Du hittar dessa på 45 % rabatt HÄR

12 kommentarer
0

LIKNANDE INLÄGG

12 kommentarer

Maj 8 december, 2019 - 10:04

Skickar en stor andra advents kram till dig, goa fina Tiny! 🌟❤️

Svar
Home2Tiny 8 december, 2019 - 10:42

Tack fina Maj. Och jag skickar en stor varm adventskram tillbaka. Tina

Svar
Monica 8 december, 2019 - 11:28

Hej Tina. En sån härlig pläd du givit dig själv, att den värmer dig det ser man. Du är en sån fantastisk kvinna,jag hoppas att du ska få njuta av livet. Vi har alla våra ryggsäckar att bära, en del tyngre än andra. Du ska veta att jag tänker på dig o skickar massor med varma kramar till dig. Monica💕

Svar
Maria 8 december, 2019 - 16:06

Så vackra och mysiga bilder🌟
Stor kram till dig fina Tina✨

Svar
Home2Tiny 9 december, 2019 - 11:46

Tusen tack fina Maria. Stor kram tillbaka och ha en fin start på veckan. Tina

Svar
Home2Tiny 9 december, 2019 - 11:44

Tack snälla Monica, dina ord går rakt in i hjärteroten och värmer ska du veta. Stor kram till dig och så önskar jag dig en fin start på veckan.Tina

Svar
Villa Ryttarängen 8 december, 2019 - 12:58

Fin pläd men så trist att du aldrig kan få må riktigt bra. Livet är ju ingen dans på rosor, jag vet det och har kämpat mycket för att hålla mig på banan. Härligt med bloggar som vågar och vill dela med sig. Ha en härlig andra advent, här snöar det just nu. Kraam Pia

Svar
Home2Tiny 9 december, 2019 - 11:45

Tack Pia. Tyvärr är det väl så när man lever men flera kroniska sjukdomar att de är alltid någon som bråkar….oftast kan jag hantera allt, men ibland rinner bägaren över, som nu när vi har haft mycket med branden att göra. Så härligt med snö, här spöregnar det i vanlig ordning. Stor kram och ha en fin start på veckan. Tina

Svar
Ulrica 8 december, 2019 - 18:36

Fina Tina, jag imponeras och inspireras av din styrka och din förmåga att vända allt det svåra till något ljust och hanterbart. Du är en enastående kvinna med ett stort driv. Önskar dig allt gott och passar på att tacka för en fantastisk fin julresa med vackra bilder och mycket inspiration. Mys nu under pläden och njut av att du är en fab fab lady 💞 Varma kramar 🤗

Svar
Home2Tiny 9 december, 2019 - 11:48

Vet knappt vad jag ska skriva Ulrica för jag blir så oerhört rörd och varm ända in i hjärteroten av dina ord. Det betyder mycket för mig och jag uppskattar så otroligt mycket att du skriver här hos mig. Från mitt hjärta -Tack. Önskar dig den bästa starten på veckan och en stor varm kram. Tina

Svar
Gabriella 10 december, 2019 - 00:14

Åh! Känner med dig så oerhört mycket ska du veta. Skickar dig den varmaste av kramar<3
Ibland bara måste man få unna sig lite ytlig materiel lycka och muntra upp sig själv, -och det är du verkligen värd! Alla vi som lever med och kring svåra sjukdomar, vet hur tufft det kan vara när motgång efter motgång drabbar en.
En väldigt snygg pläd som värmer gott, och gillade för övrigt de fina dekorationsgranarna från Royal Design där ovan! Ta hand om dig<3 Kram

Svar
Home2Tiny 13 december, 2019 - 10:25

Tack vännen, vet att du förstår mig precis. Hoppas du har bra dagar och få njuta av julens goda och vackra. stor kram till dig och ha en mysig Lucia. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.