1,4K
Så, så god…..
är den här saffransostkakan som dessutom är helt socker och glutenfri.
Blev så sugen på ostkaka för någon dag sedan och vevade ihop en lite snabbt och lätt.
För att jula till den en smula slängde jag dessutom ner ett paket saffran och jisses så gott det blev.
Såklart måste jag ha ett fluffigt berg av vispgrädde och sockerfri jordgubbssylt till, sen var jag i heaven…..
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
Alla fyra här hemma tyckte den var så god och i vanlig ordning tog det inte många timmar innan hela ostkakan var försvunnen.
Fredag och i helgen blir det lugnt. Vi ska fira advent, mysa tillsammans och njuta av livets goda.
Vad ska du hitta på????
Ha den bästa dagen vänner!
Kramisar
T
2 kommentarer
Åh, älskar ostkaka (vanlig) och även saffran och Keso så denna LCHFvariant måste bli toppen. En liten undran bara, jag vill ju ha min ostkaka varm/ljummen så den iskalla grädden smälter lite. Tror du den går att värma lite efter den stabiliserat sig i kylen eller tror du den blir torr och tråkig då? Tyckte förresten jättemycket om din risalamalta med Keso som du tipsade om förra året.
Adventskramar från Monika
Hej Monika. Samma här älskar ostkaka…. Absolut att du kan värma på den lite eller så låter du den bara svalna något ute när du gjort den och äter den ljummen. Så himla glad jag blir att du gillar min ris a la malta. Ha nu en mysig dag. Kram Tina