Äppeltider.
Ändå har jag känslan av att det är inte fullt lika mycket äpplen i år som förra.
Har jag rätt, ni som är lyckligt lottade med äppelträd i trädgården?
Vi har ett litet träd, som ger några få äpplen varje år, än så länge.
Drömmen är såklart ett dignande träd fullt med frukt.
I alla fall hade vi kylen full med äpplen och killarna var sugna på något gott i helgen som gick, då kom jag på den här godsaken.
Äppelcheesecake i glas – glutenfri och low carb.
Om de gillade den?
Jag har fått göra om den tre!!!! gånger efteråt för de bara säger slurp så är den borta, ha, ha.
Och japp den är gudomligt god, kan jag tala om.
Bland det godaste jag ätit när det gäller äppeldesserter.
Om du provar att göra något av mina recept, återkom gärna med feedback, så jag vet om du gillade det eller inte och gärna varför.
Era åsikter betyder mycket för mig, de tar jag nämligen med mig när jag ska skapa nya recept.
Hoppas solen skiner på dig och att du får en härlig dag vännen!
Kramisar
T
2 kommentarer
Åh, ser gott ut! Blir sugen på att testa:) Jag har funderat på att göra någon efterrätt med äpple en tid nu, så detta var ju mitt i prick. Tack!
Kram
Lovar den här desserten är bara så god. Bjöd våra vänner på den i lördags och den blev så uppskattad. Kram Tina