Släng ut “ful-ölen”…

av Home2Tiny

Tjenare, Mr C här.

Idag blir det inte bara ett öltips…  Jo jag jämför visserligen två öl men det är liiite mer komplicerat än så.

Det här handlar egentligen först och främst om att jag är seriöst nyfiken på hur du ser på smak och doft när det gäller just öl och hur gärna jag vill att fler upptäcker vilka gastronomiska kvalitéer den här drycken faktiskt kan ha, om man ger den rätt förutsättningar.

Så ja, jag är villig att offra mig för forskningen och den opartiska konsumentupplysningens skull, allt för att du skall kunna få en rikare smakupplevelse..


Jag jämför två öl som kostar lika mycket och enligt Systembolagets smakklassificering skall vara rätt lika..

En jämförelse som kanske kan verka lite orättvis, det är väl självklart att världens 4:e största bryggeri med över 60.000 anställda har helt andra resurser än ett litet hantverksbryggeri i en gammal lada utanför Kristianstad.. eller?

Men, framförallt ger jag dig två enkla men viktiga tips som enkelt kan lyfta dina smakupplevelser till nya nivåer.
Spana in filmen..

Vill du läsa mer om Klackabackens pilsner hittar  du mitt inlägg HÄR

Förvånad? Jag?

Så släng ut “ful-ölen” och testa något nytt, det finns så otroligt mycket mer att upptäcka..

Nu ropar den ärtiga att vi måste ut och upptäcka mer av storstadens alla buti…. förlåt smultronställen….

Mr C

LIKNANDE INLÄGG

1 kommentarer

Monika 30 augusti, 2019 - 22:27

Intressant inlägg. Jag är ju ingen ölälskare men smak är superviktigt. Tyvärr kan jag inte släcka törsten med öl, jag blir istället törstig. När jag dricker mina få årliga öl måste det vara kvalitet och smak. Fulölen nummer ett för mig är Mariestad, den dricker folk i parti och minut, fattar inget. Som fulöl nummer två kommer Norrlands.
Glas är också jätteviktigt men håller inte med dig angående konjak och traditionell kupa, då kan jag inte ens dricka konjak, slår upp och sticker i näsan. Riedel konjaksglas är suveränt bäst.
Monika

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »