Att inreda i Skandinavisk stil

av Home2Tiny
Att inreda i Skandinavisk stil

Beiga och bruna toner….

….till allt vårt vita blir så mycket mjukare och som jag tidigare skrivit har vi landat i vår stil här hemma.

Om någon skulle fråga mig vilken inredningsstil vi har, skulle svaret bli
Skandinavisk

Min tolkning av just Skandinavisk inredningsstil är en bas av vitt, inslag av naturmaterial som trä, linne och läder, en blandning mellan nytt, gammalt, budget och design och framför allt less is more….

För mig har det varit viktigt när jag har inrett här hemma, att inredningen ska ge ett lugn, jag vill känna att hemmet omfamnar mig…
Eftersom jag jobbar med inredning och varje dag tar in hur många bilder som helst av olika miljöer, färger och former så behöver jag och min hjärna en plats där sinnesintrycken får ro.

Och här i “svarta huset” får jag det…..tillsammans har vi, jag och Mr C skapat ett hem där vi mår bra och trivs i, där vi njuter av livets goda, bjuder hem vänner och känner den där känslan av att hemma är bäst…..

Att inreda i Skandinavisk stil

Ett tips idag med…..

Det bästa är såklart att gå ut i trädgården och plocka blommor och växter, men är man allergisk så är faktiskt plastblommor ett väldans bra alternativ….

Jag hittade ovanstående gräs hos Rusta för 30 kronor styck…..

Hur fina som helst måste jag säga…..

Läder och trä, material som får patina och bara blir vackrare med åren enligt mig…..

Skulle vara så kul att få veta om du har hittat din inredningsstil?

Funderar på att göra moodboards på olika inredningsstilar och visa här på bloggen….
Skulle det kunna vara något???

Nu ska jag fortsätta att inreda en kunds hem….

Ha en finfin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

12 kommentarer

Razzy 15 augusti, 2019 - 11:19

Hos mig är det just nu Kaos, 2 vuxna som flyttat ihop på liten yta som sen har belamrats av saker från 2 dödsbon, Hua har ingen ro alls hemma. Men Moodboards som tips ser jag gärna då vi förhoppningsvis snart ska börja renovera ett lite större hus och tips är alltid roligt att få 🙂 Kram Eva

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 10:02

Jag förstår att det är lite svårt att få lugn när det händer så mycket omkring er…. Men moodboards kommer du att få läsa om här på bloggen och förhoppningsvis hitta inspiration till ert nya hus. Kram och ha en härlig dag vännen. Tina

Svar
Sandra 15 augusti, 2019 - 13:22

Helt ointresserad av inredning. Köper inget till hemmet om det inte är nödvändigt. De flesta möbler är är efter min farmor och farmor samt min farfars syster och Ikea. Men ändå är jag här inne var dag på din härliga blogg ? och blir extra glad när trädgårdsinlägg kommer. För trädgård är mitt intresse där jag inreder och lägger pengar ?. Plus att du skriver så vackert och ödmjukt om dina nära. Blir glad av din blogg och den andas mycket ♥️.

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 10:00

Himmel vad glad jag blir för dina ord Sandra. Kommer gå med ett leende hela dagen, bättre pepp är svårt att få. Trädgård är ett ganska nytt intresse för mig, men växer sig allt starkare för varje dag. Vi har redan börjat planera för nästa år…så japp fler trädgårdsinlägg lär det bli…. Mr C håller även på med en film om hydroponisk odling som vi verkligen brinner för. Tusen tack igen och ha en härlig dag. Stor varm kram till dig. Tina

Svar
Anna 15 augusti, 2019 - 13:30

Vackert, vilsamt och inbjudande… Verkligen, så så fint! Verkligen en sammanhållen stil.
Jag är även svag för art deco, men inte i för mörka toner, men ändå den känslan.
Ha en ljuvlig dag vännen <3
Kramar i massor Anna

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 09:57

Tusen tack min fina vän. Det är det som är så kul med inredning….att det finns så många stilar och alla så personliga, älskar´t. Ha nu en toppendag. Tusen kramar till dig hjärtat. Tina

Svar
Anna Nilsson 15 augusti, 2019 - 14:58

Ja tack till moodbords!
Kram Anna N

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 09:56

Vad kul att du gillar tanken med moodboards. Ska fila på några och så kommer de på bloggen snart. Kram och ha en fin dag. Tina

Svar
Gabriella 15 augusti, 2019 - 20:49

Vad kul, jag röstar också ja för moodboards! Är själv väldigt intresserad av inredning, gillar att fixa och tänka ut nya lösningar. Det är viktigt att trivas här hemma tycker jag, få boa in sig och bara vara.
Gillar din dukning där nedan! Så härlig och inbjudande:)
Kram

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 09:55

Vad kul att du gillar idén med moodboards. Gör själv många i jobbet och blir också inspirerad av andras moodboard. Ha nu en fin dag. Kram Tina

Svar
Lisap 16 augusti, 2019 - 02:45

Moodboards låter bra jag håller just nu på att inreda 7 rum med kök vardagsrum ,bibliotek, gästrum,,arbetsrum ,sovrum mm och har lite svårt med färgval på textilier
Stilen kallar jag modernt klassisk jag blandar designmöbler typ jetson ,vasily stolar en del svarta duxsoffor med 1700 tals byråer och skåp mm i mahgny och kristallkronor och stora kandelabrar i brännförgyld brons så det blir svårt med färger så det ser jag framemot

Svar
Home2Tiny 16 augusti, 2019 - 09:54

Men vilket spännande projekt Lisbeth. Låter hur kul som helst. Jag skriver ner och återkommer med en moodboard kring den här stilen. Ha nu en härlig dag och en stor kram. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »