Ett rosévin som lockar till många svala sippar – Le Due Arbie

av Home2Tiny
Le Due Arbie rose

Men hallå roséväder!

Gudars skymning vilka ljumna, härliga sommarkvällar vi har nu, sådär som gjorda för att sitta och sippa på ett iskallt rosé och se solen säga -God natt!

Och hoppsan, bara sådär av en händelse bjuder jag på ett rosétips idag.

Ett alldeles nyinflyttat rosé på hyllorna, Le Due Arbie

Ett italienskt rosé, 100 % tillverkad på den viktigaste druvan i Italien, Sangiovese

Det här är ett bärig och ungdomlig rosé, med dofter av röda vinbär, smultron, hallon och citrus
Smaken är uppfriskande och mycket behaglig där man hittar smaker av både persikor och grapefrukt.

Jag blev glatt överraskad, trodde inte alls det skulle bjuda på så mycket smak och har genast seglat upp på min topp-5-lista av roséviner.

Och som alltid när jag tipsar om något vin så är det låg sockerhalt.
Le Due Arbie har endast 3 g socker/liter vilket är mer än godkänt.

Och för det lilla kalaset så finns det även på halvflaska.

Le Due Arbie

TTTT++

Ett rosévin som lockar till många svala sippar.

Du hittar det HÄR

Nu jobb!

Ha en finfin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Ulrika 19 juni, 2019 - 17:51

Trevligt såg den idag, men tog en annan. Får prova senare i sommar. Snygg form på flaskan

Svar
Home2Tiny 20 juni, 2019 - 10:17

Hej Ulrika. Kan rekommendera den varmt, riktigt, riktigt bra. Glad Midsommar. Kram Tina

Svar
Anna W 19 juni, 2019 - 23:26

Heeeej vännen ❤
Låter riktigt gott, det får vi testa i sommar.
Hoppas allt är bra med dig snäckan <3 Jag har varit väligt frånvarande ett tag…
Rutiga skäl och randiga orsaker som en av "mina" sköterskor alltid sa.
Vi åker mot era trakter till helgen… Vi ska fira midsommar på Hotell Tylösand, bara vi tre. Ska bli så himla mysigt.
Vi kan väl höras snart ❤
Ta hand om dig hjärtat.
Varma kramar Anna

Svar
Home2Tiny 20 juni, 2019 - 10:16

Har skickat ett svar till dig på massenger vännen. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »