Saker som kan få vem som helst att bli lite mer piggelin

av Home2Tiny

Syrener.

Att kunna gå ut i trädgården och knipsa av ett helt fång av denna magiskt vackra blomma, ja det är ren och skär lyx.

Så att helgens bukett till mesta del bestod av syrener är liksom en självklarhet.
Och ur miljösynpunkt, att vi nu och en lång tid framöver kan frossa i trädgårdsblommor är helt klart det allra bästa och sådant gillar vi eller hur?

För mig är en stor yvig hejsan-hoppsan-bukett en av de bästa humörhöjarna, inte bara för att den är så otroligt vacker utan också för att den berusande doften ligger som en skir slöja i hela huset och ger en antydan om vad komma skall.

Sommar, sol och slappa dagar under parasollet i trädgården, japp jag längtar.

Idag är vädret som tur är liiiite bättre och jag hoppas verkligen på att jag ska orka pyssla ute i trädgården, både för min egen del, så att jag kanske blir lite piggare, men också för att det behövs.

Andra mer ytliga saker som kan pigga upp är att köpa ett gäng chica håraccessoarer.
Sådant som kan få en riktigt bad-hair-day att bli betydligt roligare.

Hittade ett helt gäng hos Ur & Penn för inga pengar alls.

Och för mig som nästan aldrig sminkar mig så är läppstift och nagellack sådant som piggar upp.

Essie är ett favoritmärke när det gäller nagellack och just den här färgen Penny talk 613 hittar du HÄR

Jamen lite sådant som kan få vem som helst att känna sig en smula mer piggelin.

Nu hörde jag att Mr C smet ut i trädgården, så dags att byta om och hänga på.

Ha en härlig dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

1 kommentarer

Hannas krypin 11 maj, 2019 - 19:30

Men åh! Blommar dina syrener redan? Jag fick en buske förra året av en vän och jag är så glad över att den tagit sig. Vore såklart roligt om den vill blomma också. 🙂 Jag skulle också behöva ta tag i min trädgård men med det kalla vädret som har varit så har jag inte haft någon lust alls.

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »