Skit i vad andra tycker och lyssna på dig själv, det gör jag.

av Home2Tiny

Från i fredags.

När temperaturen visade på 20 grader och vi var på väg till en after work hos goda vänner.

Det fick bli en sådan där casual outfit som jag trivs bäst i.

Slitna, sköna jeans, linne, blus och klackisar.

En outfit som alltid är ett säkert kort och som funkar i alla lägen.

Och japp en snart femtio-årig-kvinna kan ha slitna, håliga jeans.

Om jag ska vara ärlig är jag rätt trött på det där valserna om att vara tant eller inte, att vissa kläder är till för en viss ålder osv.

Jag ser det som så här.

Kläder har ingen ålderslag vad jag vet i alla fall, det är bara vi själva som skapar de tråkiga åsikterna, trivs du i något, ta på dig det för fasiken.

Idag handlar mycket om att allting ska vara så enda in i norden personligt, så rent ut sagt skit i var andra tycker och lyssna på dig själv,det gör jag i alla fall.

Och vad det gäller att vara en tant eller inte, så älskar jag det, att vara tant alltså.
Det är också bara vi själva som lägger vissa värderingar i ordet, så de som tycker och tänker en fasligt massa om sådant, äsch de bara ler jag åt.

Tror jag har blivit för gammal för att lägga något större engagemang i sådana här frågor utan respekterar alla för var de har på sig och sen är det inte så mycket mer med det, punkt.

Annars hänger regnet i luften här i Halmstad.
Jag känner mig något piggare och ska nu gå och äta en second breakfast.

Njut av dagen vänner och ha det bäst!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

8 kommentarer

Hannas krypin 7 april, 2019 - 15:29

Jag tycker att man ska få ha på sig det man själv vill och känner sig bekväm i.

Svar
Villa Ryttarängen 7 april, 2019 - 15:42

Ja visst får man klä sig som man vill. Bara det känns bekvämt och OK. Tycker inte man ska försöka vara någon man inte är dock. Sedan har jag nog aldrig fattat galoppen med att ha trasiga jeans, mer än att det är inne då… Fniss! Kallt om knäna tänker jag. Du är fin i allt verkar det som. Skönt att du mår bättre också. Kraaaam Pia

Svar
Home2Tiny 8 april, 2019 - 13:10

Visst är det så att man får klä sig som man vill….saken är ju den att det är väldans många som sen tycker och tänker om just det….tyvärr….Tack snälla för omtanken, den värmer. Kram på dig och ha en fin dag. Tina

Svar
Gabriella 7 april, 2019 - 21:54

Helt rätt tänkt, såklart ska man ta på sig det man själv vill!
Så fin du är, och tack för inspirationen! Kram

Svar
Home2Tiny 8 april, 2019 - 13:08

Tack söta Gabriella. Ha en härlig start på veckan. Kram Tina

Svar
carina 8 april, 2019 - 11:28

Jag är precis densamma nu som när jag var 25-30 och jag tänker INTE vara tant bara för att jag är 57. Jag bär de kläder jag vill och mår bra av. Ha det bäst!

Svar
Home2Tiny 8 april, 2019 - 13:07

Precis så Carina, oavsett ålder så tar man på sig det som man själv trivs i. Vad det gäller tant så har jag varit det lääänge, jag älskar att vara tant och kommer alltid vara en pantertant. Kram och ha en fin dag. Tina

Svar
mias_rum 8 april, 2019 - 16:28

Jag bryr mig aldrig om vad som “passar min ålder”. Jag klär mig i det jag tycker om och det jag tror passar mig och min personlighet. Har passerat 50 med god mariginal, men ordet tant undrar jag om jag någonsin kommer att kunna identifiera mig med. Det stämmer inte med hur jag känner mig inuti och inte heller med min föreställning om vad och hur en tant är. Gillar dock den erfarenhet och klokskap livet faktiskt erbjuder någon som varit med ett tag. (Förresten, min föreställning om en tant passar inte in på dig heller och i min värld är din klädstil långt ifrån tantig.) Ha en fortsatt fin vecka! /Mia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »