Hur mår du vännen?
Är du tisdagspepp eller tisdagsdepp?
Här snurrar det så mycket så jag vet knappt var i världen jag är.
Mycket roligt vad det gäller jobbet, som jag bara älskar, men sen en del oro på det privata planet.
Men, men..en sak i taget så brukar allt lösa sig till det bästa.
En del kan jag påverka och där gör jag mitt bästa, det andra som jag inte har någon inverkan på, det får jag helt enkelt försöka släppa och bara tro att allt blir bra.
Tankens makt brukar kunna påverka en hel del, så positivt tänkande är nog den bästa “medicinen”
En annan bra “medicin” är såklart fika.
Att fika mår jag alltid bra av, och speciellt när jag kan njuta av sådana här egengjorda praliner.
Eller rättare sagt hann jag nog inte få i mig mer än ett par tre stycken innan de var slut i kylen.
Killarna tyckte de var bara så galet goda.

Och jag kan bara hålla med.
Crunchig choklad utanpå och inuti en gudomligt god cheescakekräm.
Alltså jag lovar, den fullkomligt smälter i munnen.

Börja med att smälta 100 g av den mörka chokladen Kör dadlarna i en mixer NJUUUUUUT!!!!!! Jag använde lite större knäckformar och fick ut en sisådär 10-15 stycken praliner.
Jag tog väck all papper innan jag serverade, kan vara lite pilligt att få bort nämligen.
Annars hur enkla som helst att göra, prova nu vetja!
Ingredients
Instructions
Pensla formarna med choklad
Ställ i kylen
Pensla formarna en gång till med choklad
Ställ i kylen
Häll i Philadelphiaost, grädde, jordnötssmör och ev vaniljpulver
Kör ihop till en krämig smet
Ta ut chokladformarna och häll i smeten
Ställ in frysen någon timme
Smält all mörk choklad som finns kvar
Ta ur chokladformarna ur frysen och pensla med choklad
Strössla över grovhackade jordnötter
Ställ in i kylenNotes

Önskar så att det fanns ett gäng av de här till eftermiddagsfikat.

Nu måste jag sätta fart, en hög av bilder som måste redigeras.
Ha en finfin dag vänner!
Kramisar
T

1 comment
Men åh, det låter underbart gott!